ENGLISH

JOVAN ALEKSIĆ: I kritike i pozitivni komentari daju mi vjetar u leđa

 

jovan aleksicPodgoričanin Jovan Aleksić, prošao je u sedmi krug takmičenja ,,Pinkove zvezdice”. Iako je ovoga puta dobio po neki negativan komentar žirija za izvođenje pjesme ,,Ne mogu biti tvoj” Zdravka Čolića, to ga nije obeshrabrilo, pa je na kraju druge numere zasijao. Za MNE magazin je ispričao da se prelijepo osjećao dok je izvodio ovu numeru.

– To je balada, stara i  mnogima nepoznata. Kada sam je čuo kod mene je izazazvala posebne emocije, nešto potpuno drugačije od svega što sam do sada izvodio. Druga numera je ono što sam ja ustvari. Dok izvodim rok muziku  najbolje se osjećam – rekao je mladi pjevač.

Kaže da za sve postoji prvi put, pa i za negativne komentare koji ga nijesu obeshrabrili.

–  Za sve postoji prvi put, negativni komenatri nijesu me obeshrabrili, što je na kraju druge numere imalo zadovoljavajući ishod. I  kritike i pozivni komentari, daju mi  vjetar u leđa i želju da što više radim na sebi – ispričao je Jovan.

Dodaje da uvažava komentare svih članova žirija, a posebno su mu dragi Harijevi.

– Redovno vježbam sa  mentorom koji, osim što me savjetuje i uči pravilnoj interpretaciji, pruža mi puno ljubavi i razumijevanja. Nadam se da ću sljedećim nastupom uspjeti da podignem žiri na noge – kaže Jovan i dodaje da mu je cilj da uđe u finale ovog takmičenja.

One Response to JOVAN ALEKSIĆ: I kritike i pozitivni komentari daju mi vjetar u leđa