ENGLISH PREPORUKA

RAMBO AMADEUS: Završavam novi album

Love fest

Detalj sa nastupa Ramba Amadeusa na ,,Love festu”

 

Crnogorski muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, nastupiće u subotu, 21. marta, na skijalištu ,,Javorovača“ na Žabljaku. Koncert je planiran za 11 sati, u sklopu manifestacije ,,Zbrda zdola“.

Sa njim smo razgovarali o repertoaru koji je za taj dan pripremio publici, o tome kako se jedan primorac snalazi na snijegu, o novim projektima i grupi ,,Exodusi“.

Kakav ste repertoar pripremili publici?

– Repertoar se lagano razvija i mijenja kroz vrijeme i nikad se ne prilagođava posebno za nastupe koji slijede. Svaki sljedeći nastup zapravo je slika trenutnog senzibiliteta muzičara i trenutnog agregatnog stanja repertoara, koji u jednom trenutku važi za sve meridijane. Naravno, već u sljedećem periodu on je nešto drukčiji.

Kako se primorac snalazi na snijegu?

– Iznad Herceg Novog su planine Subra i Orjen, gdje smo izlazili ko djeca i redovno skijali, pa nema nikakvih iznenađenja.

Što nam pripremate u narednom periodu? Da li će biti još interaktivnih nastupa u pozorištu?

– Trenutno završavam CD, pa sam preokupiran tim poslom. ,,Večeri glomazne poezije” postale su redovna aktivnost u ,,Zvezdara teatru”. Veliko je zanimanje publike pa ga radim svako 60 dana.

Da li postoji mogućnost da ponovo zasvirate sa ,,Exodusima“?

– Naravno, zašto da ne. Evo, sada u subotu oni sviraju u Novome. Da ne sviram na Durmitoru sigurno bi se družili.

Bojana Radonjić

Foto: Privatna arhiva

 

 

One Response to RAMBO AMADEUS: Završavam novi album