ENGLISH

SERGEJ ĆETKOVIĆ: Najveći poklon u životu mi je porodica

pr7– Ovih dana objaviću novu pjesmu i video-spot kao posljednji singl pred izlazak šestog studijskog CD-a. I ovaj put sam se bavio režijom kao i do sada. Vjerujem da će publika uživati u novom, malo drugačijem i zrelijem Sergeju – najavio je Sergej Ćetković za MNE magazin.

Rekli ste da će novi album biti drugačiji. Po čemu se razlikuje i da li ćete režirati spot za još neku numeru sa predstojećeg albuma?

– Moram priznati da sam u posljednje vrijeme bio jako produktivan. Nadam se  da ću napraviti dobar izbor kompozicija koje će se, pored već objavljenih singlova, naći na novom CD-u.

Kada da očekujemo objavljivanje novog albuma i da li je već sada poznat njegov naziv?

– Kao i svaki umjetnik, volim da ono na čemu sam predano radio ima svoje ime. I dalje na CD gledam kao na dobru muzičku knjigu. U igri je nekoliko naslova, mada od trenutka kada je nastala pjesma ,,Moj svijet”, čini mi se kao ime dostojno petogodišnje pauze i mnogo neprospavanih noći.

Da li ste imali priliku da čujete evrovizijsku numeru Nenada Kneževića Kneza?

– Kao što sam ranije govorio, Nenad je odličan pjevač i neko sa višegodišnjim muzičkim iskustvom. Imao sam priliku da čujem demo-verziju, koja mi je i u tom izdanju zvučala fenomenalno. Mislim da je izbor kompozitora i pjevača odličan i očekujem dobar plasman Crne Gore i ove godine.

Nedavno ste proslavili 39. rođendan. Koji je Vaš najveći poklon u životu, a koji u karijeri?

– Pored ozbiljnosti koju emitujem u javnosti, i dalje sebe ne doživljavam kao nekog ko je zagazio u četvrtu deceniju. Najveći poklon u mom životu je moja porodica, moja supruga i djeca, moji prijatelji. Sa druge strane, ako govorim o karijeri, najveći poklon je baviti se poslom koji voliš, imati kome pjevati, kroz muziku i pjesmom biti dio života mnogih.

Bojana Radonjić

Foto: PR

One Response to SERGEJ ĆETKOVIĆ: Najveći poklon u životu mi je porodica