ENGLISH PREPORUKA

MIKI VUKIĆEVIĆ: Pripremam knjigu kratkih priča i mini-turneju

MIKI VUKICEVIC
Nikšićki kantautor Miki Vukićević najavljuje za MNE magazin nove projekte.

– Spremam za štampu knjigu kratkih priča i počinjem pripreme za mini-turneju u osam gradova Crne Gore. Takođe, planiram sa prijateljima da uradim neke humanitarne nastupe, ali u pravom smislu riječi, bez naplate karata, a za ljude koje su, takoreći, mnogi zaboravili – kaže Vukićević.

Danas je, kako kaže, u studiju Dejana Božovića završeno snimanje njegove pjesme ,,You know” koju pjeva Nikšićanka Snežana Koprivica.

– Pjesma je namijenjena američkom tržištu i engleskom govornom području. Taj tekst sam pisao ranije, upravo na engleskom, i našao se u jednoj antologiji svjetske ljubavne poezije u izdanju Poetry.com-a. Nadam se da će pjesma naći put do publike, a mislim da ćemo je snimiti i na crnogorskom. Takođe, planiram saradnju i sa mladim i veoma talentovanim solistom Davorom Vučetićem  – istakao je Vukićević.

On kaže da je pjesma ,,Ljubav je stjerana u kut” koju je ranije napisao za Masima Savića,  snimljena u studiju najboljeg producenta sa ovih prostora Nikše Bratoša.

– Masimo je svirao gitare. Ta pjesma će se pojaviti kasnije, u sklopu posebnog projekta, a po Masimovoj želji, jer je pjesma drugačija od svega što je do sada snimao – najavio je Vukićević.

B.R.

Foto: