ENGLISH PREPORUKA

BANE NEDOVIĆ: Album na proljeće

Pjevača Baneta NedovićaBane Nedović_1 sreli smo na donatorskoj večeri NVO Princeza Ksenija za izgradnju Kreativnog dnevnog boravka za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

Tu smo priliku iskoristili da ga pitamo za novi album.

– Priprema je u toku. Zaista se nadam da će to biti proljeće, ali nije sve do mene. Gledam da veći dio  zaokružim u Srbiji, da album ugleda svjetlost dana i uđe na velika vrata. ,,Siti rekords“ je jedna od potencijalnih  izdavačkih kuća. Album je gotov, samo marketinški dio da se odradi. Tek kada budem zadovoljan marketingom, album će izaći – kazao je za MNE magazin Bane Nedović.

On dodaje da su autori, osim njega i brata Dalibora, Senad Drešević, koji je aranžirao nekoliko pjesama, zatim bivši član grupe ,,No name“ Bojan Jovović i Bojan Marović.

– Marović je za mene napisao nešto što je drugačije od njegovog manira i mislim da će se zaista dopasti ljudima. Album nije jednoličan, već ima od svega pomalo – popa, primjesa roka, blagog umjerenog folka, nečeg što je pitko i lijepo za uši – rekao je Nedović.

Na kraju, tragom jedne informacije, pitali smo ga da li će se okupiti ,,No name“.

– To su neke naše dječačke želje. Svima nama je žao što album prvijenac nije ugledao svjetlost dana. Ali evo, vrijeme je pred nama. Krenuli smo sa solo karijerama i svu svoju energiju usmijerili ka tome. Nikad se ne zna šta će biti za koju godinu  – zaključio je Nedović.

B.R.