ENGLISH PREPORUKA

NEBOJŠA ĐUKANOVIĆ: Skupljamo novac za album

nebojsa grimm

– ,,Grimm” je pripremio odavno album, ali sredstva za finalni proizvod moraju se dugo skupljati da bih i ja kao autor i poštovaoci grupe bili u prilici da zasluženo uživaju – kaže pjevač i osnivač grupe Nebojša Đukanović za MNE magazin.

On dodaje da je zbog veličine projekta 17 pjesama aranžirano u demo formi i da sredstva prevazilaze njegove finansijske moći.

– ,,Grimm” će, gotovo je sigurno, u toku ove godine izdati dva singla propraćena spotovima. Za koncertnu aktivnost u pregovorima sam sa jako zanimljivom ekipom ljudi koja bi mogla da iznenadi sve. Ako sve bude teklo po planu, vjerujem da će to biti nešto zaista vrijedno višegodišnjeg čekanja – objašnjava Đukanović.

Svi naslovi pjesama su, kako kaže pjevač ,,Grimma”, poznati, čak i naziv albuma i numere koje će biti nosioci tog izdanja, ali za sada to je još uvijek u okviru benda.

Sredinom marta  će se pjesma sa budućeg albuma naći na disku različitih autora sa nekadašnjih jugoslovenskih prostora urađenih na tekstove poznatog mladog pjesnika i novinara Milana B. Popovića. Numera se zove ,,Ovde” i nalazi se na kompilaciji ,,Vrijeme brutalnih dobronamjernika”, a čast Crne Gore na tom albumu, kako kaže naš sagovornik, brane grupe ,,Grimm” i ,,Autogeni trening”.

B.R.

Foto: Facebook

 

One Response to NEBOJŠA ĐUKANOVIĆ: Skupljamo novac za album