Porto Novi
DRUŠTVO

AKTUELNO: Mobilna aplikacija za prijavu štete na vozilima

Lovćen osiguranje je svojim osiguranicima omogućio novu uslugu na tržištu Crne Gore pod nazivom “Lovćen auto štete“. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo. ilustracija_2

“Iskustvo primjene obrasca Evropski izvještaj za prijavu manjih šteta na vozilima, stvorilo je potrebu da Lovćen svojim osiguranicima omogući brzo informisanje o koracima koje treba preduzeti pri nastanku saobraćajne nezgode. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google play-a”, kazali su u Lovćen osiguranju.

Uz pomoć ove aplikacije osiguranici i svi zainteresovani se mogu informisati o načinima prijave kasko štete ili štete po osnovu autoodgovornosti ili kako popuniti obrazac evropskog izvještaja.

Ova aplikacija omogućava lako pozivanje Policije, Hitne pomoći, Šlep službe Lovćen auta ili Call centra Lovćen osiguranja, kao i lako nalaženje lokacija i informacije o info centrima Lovćen osiguranja u Crnoj Gori.