Porto Novi
ART PREPORUKA

SZKGG: Neverne bebe 18. septembra na Trgu nezavisnosti

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u srijedu, 18. septembra u 21h, biće održan koncert regionalno popularnog benda ,,Neverne bebe”, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću Sekretarijata za kulturu Glavnog grada.

,,Neverne bebe” postoje od 1993, a u aktuelnoj postavi nastupaju od proljeća 2011, kada se Jeleni Pudar na mjestu vokala pridružila Tijana Sretković. Ostali članovi benda su: Vladan Ðurđević (bas), Saša Ranđelović (gitara), Miloš Ratković (bubnjevi) i Milan Ðurđević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent).

Pridruženi članovi su Andreja Stojić (gitare) i Nemanja Savić (vokal, akust. gitara i perkusije).

Karakteristični po idejama od kojih nisu htjeli da odstupe ni u najtežim godinama i željeći da sviraju jedino ono što osjećaju bez kompromisa, članovi ,,Nevernih beba”, izborili su se za poziciju na regionalnoj pop-rok sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara, što najbolje pokazuju na koncertima. U dosadašnjoj karijeri bend je održao više od 2000 koncerata u različitim koncertnim prostorima. Objavili su osam studijskih albuma: Neverne Bebe I (1994); Neverne Bebe II (1997); Neverne Bebe III ,,Južno od sreće” (2001); Neverne Bebe IV ,,The best of – Dvoje” (2004); Neverne Bebe V ,,Iza oblaka” (2007); Neverne bebe VI ,,Praštam” (2012); Neverne bebe VII ,,Priča o nama” (2017) i ,,Hodaj” (2022).

Koncert u Podgorici dio je manifestacije Podgoričko kulturno ljeto.

Ulaz je slobodan.