Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

ČINI DOBRO: Fondacija obezbijedila 9.650 eura za djecu

Nevladina fondacija ,,Čini dobro” već treću godinu zaredom podržava NVO ,,Udruženje roditelji” u realizaciji humanitarne aktivnosti ,,Podijelimo, jer zajedno možemo više”.

– Raduje nas što smo ove godine, kao Fondacija, uz podršku prijatelja i platforme za donacije na našem sajtu, uspjeli da prikupimo iznos od 9.650,41 eura, čime smo značajno doprinijeli uspješnoj realizaciji ove aktivnosti – saopšteno je iz NV Fondacije ,,Čini dobro”

Pored iznosa od pet hiljada eura, koje je izdvojila Fondacija, sredstva su sakupljena donacijama građana i građanki, te sljedećih kompanija: NLB banke AD Podgorica, Grawe osiguranje a.d. Podgorica, JU OŠ ,,Mirko Srzentić”, Petrovac i CINDY doo Podgorica.

– Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, jer su njihove donacije imale ogroman značaj za djecu i njihove porodice koje su u stanju socijalne potrebe, širom Crne Gore. Zahvaljujući podršci, djeca su dobila priliku da s osmijehom započnu školovanje, opremljena svim potrebnim školskim priborom. Ova podrška nije bila samo materijalna, već i moralna, jer smo pokazali da zajednica brine i da niko nije zaboravljen. Hvala svima na povjerenju i podršci. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da napravimo još veće promjene i doprinesemo stvaranju boljih uslova za svu djecu širom Crne Gore – navodi se u saopštenju NV Fondacije ,,Čini dobro”