Porto Novi
MODA PREPORUKA

OTVORITE VRATA ELEGANCIJE: Triumph otvara prvu prodavnicu u Crnoj Gori

 

 S velikim zadovoljstvom i uzbuđenjem, najavljujemo dolazak Triumph u Crnu Goru! Ova renomirana modna kuća, koja je sinonim za vrhunski kvalitet i sofisticiranost u svijetu donjeg rublja i kupaćih kostima, sjutra, 1. avgusta, će otvoriti svoju prvu zvaničnu prodavnicu u Big Fashion Mallu u Podgorici.  Ova ekskluzivna prodavnica pruža priliku svim ženama u Crnoj Gori da se upuste u iskustvo koje slavi eleganciju, udobnost i neupitan kvalitet.

Triumph: Više od 130 godina tradicije i inovacija

Triumph je osnovan 1886. godine u Heubachu, Njemačka, kao mala porodična firma specijalizovana za izradu korzeta. Ova mala radionica brzo je postala prepoznatljiva zbog svoje vrhunske izrade i inovacija. Danas, Triumph je globalni lider u industriji donjeg rublja, poznat po sofisticiranom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. U svijetu donjeg rublja, Triumph je često nazivan “Rolex”, a njegov logotip sa švajcarskom krunom simbolizuje prestiž i vrhunski standard.

Inspirisan Trijumfalnom kapijom u Parizu, brend Triumph je kroz više od 130 godina postao sinonim za kvalitet, inovaciju i bezvremensku eleganciju. Uvođenjem revolucionarnih materijala i tehnika, Triumph je postao pionir u industriji donjeg rublja, uključujući prvake kao što su brushalteri sa izmjenjivim bretelama i bešavni dizajni koji nude maksimalnu udobnost.

Zašto ćete obožavati Triumph?

Izvanredan kvalitet i udobnost

-Triumph koristi samo najfinije materijale i najnovije tehnologije kako bi pružio neuporedivu udobnost. Svaki komad donjeg rublja je dizajniran da se savršeno prilagodi vašem tijelu, nudeći vam osjećaj lakoće i podrške tokom cijelog dana.

Inovacija u svakom detalju

-Triumph se ponosi svojim naprednim tehnologijama, kao što su bešavne tkanine i specijalne potporne strukture. Ove inovacije omogućavaju vašoj koži da diše, dok vam pružaju vrhunski komfor i stil.

Širok spektar proizvoda

-Triumph nudi raznovrsne proizvode koji odgovaraju svim potrebama i stilovima. Od svakodnevnog donjeg rublja, preko sportskih grudnjaka, do elegantnih čipkastih komada i funkcionalnih proizvoda za trudnice, Triumph ima nešto za svaku ženu.

Globalna tradicija sa lokalnim dodirima

-Sa prisustvom u više od 120 zemalja, Triumph donosi globalnu tradiciju i strast u svaki šav. Svaki proizvod predstavlja rezultat dugogodišnje posvećenosti kvalitetu i eleganciji.

Posvećenost ženskom samopouzdanju

-Triumph slavi različite oblike i veličine tijela, pomažući ženama da se osjećaju ponosno i samouvjereno. Misija brenda je da pruži donje rublje koje ne samo da izgleda sjajno, već i čini da se osjećate nevjerovatno.

This slideshow requires JavaScript.

Otvorite vrata elegancije u Big Fashionu

Triumph vas poziva da posjetite  novu prodavnicu u Big Fashion Mallu u Podgorici i otkrijete svijet luksuza i sofisticiranosti. Na otvaranju 1. avgusta, bićete u prilici da istražite najnovije kolekcije, isprobate proizvode u savremenom i prijatnom ambijentu te uživate u personalizovanoj usluzi naših stručnjaka.

Pronađite savršeni komad donjeg rublja koji će vam pružiti osjećaj elegancije i udobnosti svaki dan. Uživajte u jedinstvenom iskustvu kupovine koje spaja moderne trendove s tradicionalnim majstorskim radom.

Za više informacija o brendu Triumph i našim proizvodima, posjetite našu zvaničnu web stranicu triumph.com ili se obratite direktno našem timu u Big Fashion Mallu.

PR

O brendu:

Triumph Lingerie je ikona elegancije i kvaliteta sa više od 130 godina tradicije.

Triumph Lingerie je jedan od najprestižnijih i najprepoznatljivijih brendova u industriji donjeg veša. Osnovan 1886. godine u Heubachu, Njemačka, Triumph je započeo svoju priču kao mala porodična firma koja je proizvodila korzete. Kada su trgovac Michael Braun i krojač korseta Johann Gottfried Spiesshofer započeli proizvodnju korseta, donji veš je bio dizajniran da štiti, grije, podržava i oblikuje, ali – prije svega – skriva tijelo. Kako je moda počela da se demokratizuje nakon društvenih promjena, želja za praktičnijim i udobnijim donjim vešom je brzo rasla. Komplikovani podvezici i korseti sa pertlama više nisu diktirali duh vremena. U to vrijeme, kao i danas, potrebe i želje potrošača su bile na prvom mjestu za Triumph, pa je kompanija odgovorila na izazove novog vremena sa udobnijim, savremenijim dizajnima.

Počeli su da postavljaju temelje za inovativnu proizvodnu politiku koja je bila povezana sa najvišim standardima materijala i izrade, naglašavajući savršeno pristajanje svojih proizvoda. Stalni razvoj novih materijala i proizvodnih procesa ubrzo je omogućio mekano, udobno donje rublje u modernim tkaninama, bojama i krojevima. Vjerni svojoj filozofiji – “Triumph – Posvećen životima žena” – koja važi i danas, Triumph je brzo postao pionir u transformaciji oblikujućeg korseta u luksuzni i zavodljivi donji veš.

Danas, više od 130 godina kasnije, Triumph se pozicionirao kao globalni lider u modnoj industriji donjeg veša, poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu, inovacijama i elegantnom dizajnu.

Istorija brenda: Od korzeta do globalnog Lidera

Triumph je od svog osnivanja bio posvećen stvaranju proizvoda koji nude savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike. U početku, brend je bio poznat po svojim vrhunskim korzetima koji su se isticali zbog svoje precizne izrade i udobnosti. Kako su se moda i društvene norme mijenjali, Triumph je stalno prilagođavao svoje proizvode kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnica.

Tokom 20. vijeka, Triumph je postao pionir u industriji donjeg veša. Brend je prvi uveo inovativne materijale kao što su elastan i mikrofiber, omogućavajući kreiranje donjeg veša koji nudi izvanredno pristajanje i udobnost. Osim toga, Triumph je bio među prvima koji su razvili grudnjake sa različitim stepenima podrške i stilovima, prilagođenim za različite tipove tijela i lične preferencije.

Triumphova posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućila je brendu da se širi globalno, sa prisustvom u više od 120 zemalja. U svakom koraku, Triumph je ostao vjeran svom principu da pruži ženama proizvode koji su istovremeno elegantni, udobni i funkcionalni.

Savremeni Triumph: Spoj tradicije i inovacije

Danas, Triumph nudi širok spektar proizvoda, uključujući grudnjake, gaćice, kupaćih kostima, spavaćice i donje rublje za specijalne prilike. Svaka kolekcija je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila savremene modne trendove dok zadržava klasičnu eleganciju i kvalitet.

Brend se ponosi svojim pristupom održivosti i etičkom poslovanju. Triumph je posvećen smanjenju svog ekološkog otiska kroz korišćenje održivih materijala i transparentnost u proizvodnom procesu. Osim toga, brend implementira stroge standarde u pogledu radnih uslova u svim svojim proizvodnim pogonima, osiguravajući da svi radnici budu tretirani pravedno i sa poštovanjem.

Međunarodna kompanija, mnogo prije doba globalizacije

Triumph je brzo pokazao i ostvario svoju preduzetničku viziju: već 1960. godine otvorena je podružnica u Hong Kongu, a od tada su uspješno plasirane pojedinačne azijske kolekcije koje odražavaju zahtjeve azijskih žena i muškaraca u pogledu veličina, krojeva, dizajna i materijala. Nekoliko godina kasnije, otvorene su i druge podružnice, npr. u Japanu, Maleziji, Singapuru i Kini. Danas, brojni dizajneri u našim dizajnerskim centrima u Evropi i Aziji privlače talente koji čitaju i prevode globalne trendove u naše kolekcije brendova Triumph i sloggi.

Pored posvećenosti modernim dizajnima i visokim zahtjevima kvaliteta, kompanija se snažno zalaže za svoje ekološke i etičke odgovornosti. Triumph proizvodi se proizvode u visokotehnološkim proizvodnim pogonima, od kojih neke kompanija posjeduje i upravlja direktno, koristeći ekološki prihvatljive i energetski štedljive proizvodne metode i moderne, ekološki certificirane materijale.

Danas se Triumph Group svrstava među globalne lidere u sektoru donjeg rublja, sa raznovrsnom paletom proizvoda koja se prodaje u više od 80 zemalja, od Norveške do Maroka i od Čilea do Australije. Za to se brine oko 20.000 veleprodajnih kupaca, sa kojima Triumph tradicionalno ima bliske odnose, uz gustu mrežu od više od 2.300 kontrolisanih prodajnih mjesta, kojima upravljaju i partneri i sam Triumph.

Ovaj globalni korporativni gigant je jedna od rijetkih kompanija u industriji odjeće koja je još uvijek u porodičnom vlasništvu. Sjedište holding kompanije grupe nalazi se u Bad Zurzachu, Švicarska. Ostali važni poslovni centri nalaze se u Heubachu (Njemačka) i u Hong Kongu.