Porto Novi
ART PREPORUKA

LAKE FEST: Poznat kompletan line-up i cijene karata

Od 9. do 11. avgusta biće održano još jedno izdanje Lake festa. Kao i prethodnih godina, festival donosi puno dobre muzike i zabave za sve, na dobro poznatoj lokaciji pokraj Krupačkog jezera. Ono što se najviše iščekuje jeste line-up koji je ove godine spektakularan, saopšteno je iz PR službe Lake festa.
Posjetioci će moći da uživaju u tri dana raznovrsne muzike i žanrova koje donose muzičari i bendovi sa svih meridijana.
Festival u petak, 9. avgusta otvara bend Subverzija, gosti iz Banja Luke, koji sviraju svoju verziju pank rok muzike. Željko Bebek koji će ponoviti svoj fenomenalan nastup pokraj jezera, Prljavo kazalište sinonim novog talasa i hrvatske rokenrol muzike, zatim, jedan od najboljih i najaktivnijih pank rok bendova Goblini čiji se nastupi dugo prepričavaju, kao i turski DJ Murat Uncuoglu koji će zatvoriti prvi dan.
Drugog dana, 10. avgusta bina je rezervisana za Marčela koji donosi svoju verziju hip hop muzike, Queen sensation koji rade tribjut jednom od najvećih rok bendova svih vremena. Spremite se za boemsku rapsodiju pokraj Krupca! Splean, bend iz Sankt Petersburga važi za jedan od najpoznatijih bendova Rusije. Nakon njih tu je novosadski Ritam nereda koji će svojim zvukom razdrmati posjetioce. Veče zatvara svjetski dj superstar Fedde Le Grand koji dolazi iz Holandije i koji će napraviti žurku za pamćenje.
Treći dan, 11. avgust rezervisan je za Džanum, lokalni predstavnik koji pravi miks etno i rok muzike. Jurica Pađen i Aerodrom vratiće nas u zlatno doba pop rok muzike i hitovima koje svako zna. Dobar nastavak pop rok zvuka predstaviće i legendarna Crvena jabuka, a sve to biće uvertira sa kultni bend Laibach, slovenački proizvod koji se nikako ne smije propustiti. Festival će na kraju zatvoriti engleski popularni dj i producent Jax Jones.
Karte za ovogodišnji Lake fest su u prodaji i iznose: paket za tri dana 45 eura, dok je jednodnevna ulaznica 18 eura. Novina od ove godine jeste što će karte moći da se nabave i online. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem društvenih mreža festivala Lake fest.