Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Napravljen od barmena – za barmene, Three Cents premium mixer od sada u portfoliju Coca-Cola HBC Crna Gora

 

 U misiji da bude vodeći 24/7 partner za osvježenje, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora osnažila je svoj portfolio novim brendom iz kategorije premium craft mixera, Three Cents. Brend Three Cents osnovan je prije deset godina u Grčkoj, a razvili su ga barmeni kao odgovor na potrebu za vrhunskim mixerom koji će dati prepoznatljivost u umjetnosti pravljenja koktela. Brend je od 2022. godine u vlasništvu Coca-Cola HBC Grupe.

Three Cents sode i tonici napravljeni su bez konzervansa i vještačkih boja i inspirisani su zanatskom proizvodnjom iz 19. vijeka. Namijenjen je prvenstveno miksologiji, obećavajući ljubiteljima koktela jedinstveno iskustvo. Kao takav, upotpunjuje i naglašava aromu i ukuse pića u koktelu, a istovremeno zadržava karbonizaciju do posljednje kapi. ​Ovaj ekskluzivni brend biće dostupan potrošačima i HoReCa zajednici u Crnoj Gori kroz četiri različita proizvoda: Pink Grapefruit Soda, Tonic Water, Aegean Tonic i Lemon Tonic.

-Izuzetno smo ponosni što našem bogatom, najširem portfoliju na tržištu, dodajemo Three Cents, kao premium brend, namijenjen prvenstveno barmenima. Crna Gora je prepoznata kao zemlja sa izuzetno razvijenom koktel kulturom, a miksologija postaje pokretačka snaga u industriji alkoholnih pića. Uz Three Cents sode i tonike, kao i alkoholna pića iz bogatog portfolija naše kompanije, vjerujemo da imamo pobjednički recept koji će otvoriti nove prilike za rast. Ne sumnjamo da će naši partneri iz HoReCa zajednice ovom inovacijom otključati nove izvore inspiracije i našim potrošačima ponuditi jedinstvene trenutke uživanja u vrhunskim koktelima-kazala je Bojana Nenadović, direktorica marketinga u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

 Uz autentičan i inovativan DNK, Three Cents je izgradio svoj put uspjeha u industirji i danas je prisutan na 36 tržišta. Jedinstvenost brenda prepoznata je i kroz brojne međunarodne nagrade, kao što su: Great Taste Awards, Mixology Bar Awards, Drinks International, Difford's Guide, a Three Cents izbor je najbojih svjetskih barova.

Najsnažniji portfolio na tržištu

U misiji da bude 24/7 partner za osveženje, Coca-Cola HBC ima najsnažniji portfolio na tržištu koji se sastoji od čak osam različitih kategorija: gaziranih pića (Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Sprite), voda (Rosa i Rosa Homolje), sokova i ledenih čajeva (Next, Joy, Fuze Tea), kafe (Vergnano i Costa), energetskih pića (Monster, Ultra), bogatog asortimana alkoholnih pića (Finlandia, Famous Grouse, Macallan, Brugal, Zlatna rakija itd), kao i brenda konditora Plazma, koji je dio kompanije od 2019. godine.

 

PR