Porto Novi
MODA PREPORUKA

CRNA GORA: Izbor za Miss u septembru ili oktobru, u toku prijave kandidatkinja

Foto: Privatna arhiva

Kampanja za Izbor za Miss Crne Gore je zvanično počela, kaže za MNE magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.
Prijavljivanje je u toku.
– Djevojke se intenzivno prijavljuju. Još pregovaramo s hotelima koji bi bili potencijalni domaćini Izbora za Miss Crne Gore, a u ovom trenutku još nemam jasnu informaciju ni kada bi Izbor trebalo da bude održan. Najvjerovatnije u septembru ili oktobru – rekla je Radonjić za MNE magazin.
Djevojke se, naglašava, mogu prijavljivati putem društvenih mreža, na njen lični profil Lončar Nikolina ili na Instagram profil Miss Montenegro Official. Prijave se mogu slati i putem maila [email protected] i [email protected]
Kriterijumi su isti kao i prethodnih godina – Prijava za učešće mora da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi, obrazovanje i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt telefon i e-mail adresa, koji su, takođe, obavezni. Uz to, potrebno je da visina bude od 175 do 185 centimetara, a težina od 55 do 65 kilograma.
– Ukoliko djevojka smatra da treba da doda još nešto što joj je važno, mi to ohrabrujemo – istakla je Radonjić.
Donja starosna granica mora da bude 16, a gornja 26. Djevojka mora imati navršenih 18 godina u februaru tekuće godine zbog propozicija takmičenja.
– Pitanja i nedoumice mogu slati na gore navedene naloge na društvenim mrežama i mailove – rekla je Radonjić za MNE magazin.
N.P.
Foto: Privatna arhiva