Porto Novi
MODA PREPORUKA

Za sve korisnike Premium Mastercard kartice, 20. i 21. juna popusti do 50%


Hipotekarna banka, u saradnji sa Modnom komorom Crne Gore, obradovaće korisnike Premium Mastercard kartica posebnim popustima u okviru tradicionalnih „Shopping dana“, koji će biti održan 20. i 21. juna u tržnim centrima Big Fashion i City Mall, kao i u dijelu grada Preko Morače.
Ove godine broj partnera se značajno uvećao, te će sjajni uslovi kupovine, uz popuste do 50 odsto, biti obezbijeđeni kod preko 100 partnera Premium programa u Podgorici.
Spisak partnera je dostupan na sajtu www.premiumprogram.me.
– Više od 55.000 korisnika moći će da obavi kupovinu uz sjajne popuste u preko 200 prodajnih objekata naših dugogodišnjih partnera koristeći Premium Mastercard karticu Hipotekarne banke. Korisnici na siguran i bezbjedan način mogu plaćati i svojim telefonom, putem Apple Pay i Google Pay servisa kao sigurnih i bezbjednih načina plaćanja – kazala je Jelena Stojanović, direktorka Službe za upravljanje benefit programima Hipotekarne banke.

Srđan Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore, zadovoljan je višegodišnjom saradnjom sa Hipotekarnom bankom.

– Modna komora Crne Gore je zahvalna Hipotekarnoj banci na podršci koju pruža manifestaciji Shopping days. Uslovi koje pri trgovini nudi najpopularnija kartica ove vrste na našem tržištu, Premium kartica, doprinose da je interesovanje za ovaj događaj veliko, a na kraju svi zadovoljni, prije svega građani, potom partneri Premium programa, kao i organizatori – izjavio je Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore.
Uspomene u vidu fotografija sa ovogodišnjih „Shopping dana“ svi kupci mogu napraviti na dvije lokacije, i to u tržnom centru City Mall i Ulici Džordža Vašingtona, gdje će biti postavljen mobilni foto-studio, kao i foto-ring 360 stepeni.
Podsjećamo da se do Premium Mastercard kartice dolazi jednostavno, online, putem sajtova www.premiumprogram.me, www.hb.co.me ili odlaskom u bilo koju poslovnicu Hipotekarne banke, ali i putem mobilne aplikacije Premium program.
Premium Mastercard karticu može dobiti svaki zainteresovani građanin koji otvori račun u Hipotekarnoj banci, pri čemu nije neophodno da prima platu kod Hipotekarne banke.

PR