Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

TUGA: Tijelo Ognjena Rakočevića pronađeno u Skadarskom jezeru

tij

Foto: Iva Mandić

Tijelo djeteta pronađeno je večeras na ušću Morače u Skadarsko jezero, a prema preliminarnim rezultatima sa lica mjesta, utopljenik je Ognjen Rakočević, koji se prije dvanaest dana iskrao iz porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića, i kome se od tada gubi svaki trag.

Tijelo dječaka bez odjeće je oko 20 časova kod mjesta Manastir primijetio lovočuvar, koji je odmah pozvao policiju.

-Na lice mjesta su, odmah po obavještenju, upućeni pripadnici nadležnih službi. Beživotno tijelo za sada nepoznatog lica je obezbijeđeno- kratko su kazali u Upravi policije, ne navodeći više detalja. Više izvora potvrdilo je da se radi o Ognjenu.

Ono je čamcem dopremljeno do restorana “Jezero”, gdje ga je pregledala ekipa Hitne pomoći, a zatim je upućeno na odjeljenje patologije, gdje će biti obavljena obdukcija. Otac jedanaestogodišnjeg Ognjena Rakočevića, takođe je večeras došao do restorana.

Nestanak Ognjena podigao je Podgoricu na noge, a dječaka su danonoćno tražili građani, policija, vatrogasci, vojska, ronioci.

Formirana je i Facebook stranica ,,Pronađimo Ogija“, na kojoj su građani navodili detalje potrage, lokacije koje su potraživali, ali i savjete šta je potrebno uraditi ukoliko se Ognjen pronađe, jer je bio autističan.

Više detalja biće poznato nakon što bude urađena obdukcija i identifikacija.

Izvor: cdm.me