Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

ŠOU BIZ: Dragan Marinković Maca potvrdio da usvaja djevojčicu iz Crne Gore

macaGlumac i voditelj Dragan Marinković Maca rekao je za ,,Story” da je započeo proceduru usvajanja djevojčice u Crnoj Gori.

– Volio bih još djece, ne samo usvojene već i biološke. Prvo sam mislio da ću dijete usvojiti u Srbiji, ali ovdje je podnijeto 10.000 zahtjeva, dok je u Crnoj Gori situacija potpuno drugačija. Ne bih previše govorio o tome, jer sada slijedi sijaset razgovora i sastanaka, da bi se stiglo do usvajanja – rekao je glumac za ,,Story”.

On iz veze sa Amrom Redžić ima sina Lava, a sa sadašnjom suprugom Tijanom Golubović sina Fjodora.
– Djeca su jedna katarza i čisti ko planinski potok. To je jedini suštinski, psihosomatski odmor od ovih budalaština svakodnevnih kojima smo svi izloženi. Kad porediš sebe i tvoje odrastanje, ti vidiš koliko smo mi bili naivci nekakvi, a djeca sad imaju sve, od pitanja do postupaka, pa te na neki način impresioniraju. To je najveće bogatstvo. Ja uvijek kažem da je to i smisao življenja, reprodukcija i putovanje. Ako nekom Bog nije dao da ima djecu, onda ode već i usvoji dijete, nije to nikakav problem. Nije stvar biti biološki otac ili majka, nego suštinski. Mislim da je to obaveza svih nas, da imamo i odgajamo djecu – kazao je Marinković u nedavnom intervjuu za MNE magazin.

B.R.