Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

SAOBRAĆAJ: Od sjutra zatvoreni djelovi ulica Cetinjske i Đulje Jovanova

cetinjska ulicaUlica Cetinjska, na saobraćajnoj traci uz desnu ivicu kolovoza od raskrsnice sa Ulicom Studenskom do raskrsnice sa Ulicom Nikšićkom, gledano od kružnog toka ,,Delta City” zatvara se od sjutra do 29. avgusta radi izvođenja radova na rekonstrukciji, odnosno, izgradnje dodatne saobraćajne trake, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Podgorice.

Ulica Đulje Jovanova od raskrsnice sa Ulice Nikole Đurkovića do raskrsnice sa Ulice Franca Rozmana, takođe se zatvara od sjutra do 15. oktobra radi izvođenja radova na izgradnji kolektora fekalne kanalizacije.

Autobuski prevoz

Autobusi na gradskoj liniji L-1 Masline-Zabjelo okretaće se na raskrsnici Ulice Đulje Jovanova i Ulice Nikole Đurkovića.

Autobusi na prigradskoj liniji L-62 Podgorica-Ubli-Orahovo od raskrsnice ulica Skopske i Komske mijenjaju trasu i kretaće se ulicama Komska, Novosadska, Milana Kuća, Sarajevska i Franca Rozmana do raskrsnice Ulice Franca Rozmana, Ulice Đulje Jovanova i Ulice Iveze Vukova i dalje uobičajenom trasom.