Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

BIJELO POLJE: Brat i sestra ubijeni u selu Sokolac

Foto: Ilustracija

U Opštini Bijelo Polje sinoć se dogodilo dvostruko ubistvo, saznaje Portal RTCG.

U bjelopoljskom selu Sokolac, rejon Tomasevo, sinoć su ubijene dvije osobe. Stradali su M.M. i J.M. a kako saznaje portal RTCG u pitanju su brat i sestra.

Malo prije ponoći, policija se zvanično oglasila.

– Večeras je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo. Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. O daljem toku dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti – navodi policija sinoć u saopštenju.

Više tužilaštvo u Bijelom Polju potvrdilo nam je da su ubijene dvije osobe. Po prvim informacijama, dva tijela su nađena u kući.

Policija je identifikovala jednu osobu za koji se sumnja da bi mogao biti izvršilac ovog zločina. Neke informacije su da bi to mogao biti Bjelopoljac A.B. Radi se o višestrukom povratniku koji je posljednjih dana viđen u tom selu.

Kako saznaje Portal RTCG, ubio je dvoje ljudi starije dobi, brata i sestru. Zločin je izvršio vatrenim oružjem.

Kako saznaje portal RTCG, za osumnjičenim A.B. inače policija traga već 15 dana zbog krađe puške.

Kako javljaju reporteri, prema nezvaničnim informacijama, ubica je danas i ručao u kući u koju se večeras vratio i ubio brata i sestru.

Kako je riječ o nepristupačnom terenu policija nastupa iz tri pravca, od Mojkovca sa prostora Tare, Bijelog Polja iz pravca rijeke Ljuboviđe i pljevaljska policija iz pravca Stožera.

Izvor: rtcg.me