Porto Novi
MODA PREPORUKA

VIŠE OD VIJEKA ELEGANCIJE I UDOBNOSTI: Brend Triumph predstavlja modele 31. oktobra u okviru MFW

Brend Triumph predstaviće kolekciju na Blanc Fashion Weeek Montenegro 31. oktobra u okviru završne večeri ove modne manifestacije. Ovaj, vodeći brend u industriji donjeg rublja, prepoznatljiv je po proizvodima koji spajaju stil, udobnost i snagu i   više od 130 godina je posvećen ženama.

Triumph donosi izvanredan kvalitet jer koristi samo najfinije materijale i najnovije tehnologije. Svaki komad donjeg rublja je dizajniran da se savršeno prilagodi tijelu, nudeći  osjećaj lakoće i podrške tokom cijelog dana. Svojim naprednim tehnologijama, kao što su bešavne tkanine i specijalne potporne strukture, pokazuje inovacije u svakom detalju koje omogućavaju  koži da diše, istovremeno pružajući vrhunski komfor i stil. 

A sve je počelo 1886. godine, kada su Johann Gottfried Spiesshofer, korsetar, i Michael Braun, trgovac, imali zajedničku viziju – stvoriti donje rublje koje ne samo da izgleda lijepo, već ženama pruža udobnost i podršku koju zaslužuju. U maloj radionici u Heubachu, u Njemačkoj, sa samo šest šivaćih mašina, postavili su temelje onoga što će kasnije postati globalni lider u svijetu donjeg rublja.

Već 1902. godine, brend dobija ime Triumph, inspirisano pariskim Trijumfalnim lukom, kao simbol kvaliteta, izdržljivosti i zanatske izvrsnosti. Triumph je postao mnogo više od običnog brenda donjeg rublja – postao je izjava o stilu, snazi i samopouzdanju žena širom svijeta.

Dvadesete godine donose velike promjene, a Triumph ih prati lansiranjem prvog grudnjaka 1922. godine, koji ženama donosi novu vrstu slobode i udobnosti. Korseti postaju stvar prošlosti, a nova era praktičnog i udobnog donjeg rublja počinje. Triumph je bio na čelu te revolucije.

Nakon Drugog svjetskog rata, Triumph ne samo da opstaje, već bilježi izuzetan rast. Pedesetih godina, brend se širi po Europi, otvarajući prodajne kancelarije, dizajnerske studije i fabrike. Na modnoj reviji u Berlinu 1959. godine, Triumph je izazvao senzaciju kada su manekenke prošetale pistom noseći samo donje rublje – hrabro, smjelo i nezaboravno, baš kao i sam brend.

Šezdesetih godina, Triumph se širi na azijsko tržište, a legendarna linija „Doreen“ postaje sinonim za savršen spoj udobnosti i oblikovanja tijela. Zahvaljujući inovativnim materijalima poput poliamida i elastina, Triumph postavlja nove standarde u industriji.

Sedamdesete godine donose dalje inovacije sa linijama kao što su „Nude Bra“ i „Butterfly Bra“, promovišući slobodu i ličnu udobnost. Modne turneje poput „Triumph 70s Show“ osvajaju svijet, prelazeći hiljade kilometara i šireći poruku brenda širom kontinenta.

Devedesetih godina, brend privlači pažnju globalne javnosti kada Naomi Campbell i Helena Christensen, dva najuticajnija supermodela tog vremena, postaju zaštitna lica Triumph-a. Njihova snaga, elegancija i samopouzdanje savršeno oslikavaju duh Triumph-a – brenda koji osnažuje žene kroz stil i udobnost.

Triumph nastavlja svoju priču inovacijama, kao što je lansiranje brenda „sloggi“ 1979. godine, koji donosi revoluciju sa svojim pamučnim proizvodima, poznatim po dugotrajnosti i kvalitetu.

Danas, Triumph je globalni gigant sa preko 25.000 zaposlenih, prisutan na svim kontinentima. Inovacije poput nevidljivih žica i materijala koji prate oblik tijela, te spektakularne modne revije, samo su dio onoga što čini Triumph vodećim brendom u industriji donjeg rublja. Triumph nastavlja stvarati proizvode koji spajaju stil, udobnost i snagu.

Triumph – osnažuje žene od 1886. godine.

Link : https://www.triumph.com/corporate/our-history/

PR