Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

NIKŠIĆ: Predstavnici Noblewood Adriatic i predsjednik Opštine otvorili novo dječje igralište u Kosovskoj ulici

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević i izvršni direktor Noblewood Adriatic, Vitali Enin su presijecanjem vrpce svečano otvorili novo dječje igralište u Kosovskoj ulici. Riječ je o vrijednoj donaciji kompanije Noblewood Adriatic zahvaljujući kojoj najmlađi Nikšićani od danas imaju novi kutak za igru i odmor.

Predsjednik Opštine, Marko Kovačević zahvalio se predstavnicima Noblewood Adriatic i istakao nadu da će u budućnosti sarađivati na sličnim projektima.

 

– Prisustvo kompanije Noblewood u našoj opštini je već donijelo dosta benefita mnogim našim sugrađanima koji su i svoja zaposlenja našli u okviru te kompanija. Sama ta kompanija promoviše naš grad, slobodno možemo reći, na globalnom nivou. U brojnim duty free shop-ovima i prodajnim lancima širom Evrope i svijeta možemo da nađemo proizvode ove fabrike sa adresom upravo u našem gradu što nas takođe čini veoma ponosnima. Ovo je samo kruna te saradnje i prisustva ozbiljne kompanije kakva je Noblewood Adriatic – poručio je Kovačević.

– Nadam se da će ovo igralište postati centar zabave za djecu. Željeli smo da napravimo mjesto koje će biti bezbjedno i interesantno za svu djecu. Uvjereni smo da će ovo novo igralište donijeti mnogo radosti i osmjeha svima vama. Hvala svima koji su podržali ovu našu inicijativu, hvala našem timu koji je radio na realizaciji našeg projekta. Vaš trud je bio ključan u stvaranju ovog prostora – zaključio je Enin.

Uređenje dječje površine u Nikšiću jedna je u nizu društveno odgovornih inicijativa kompanije Noblewood u Crnoj Gori.

Mn.M.