Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Heidi šeće psa predstavljaju spot za pjesmu „Izgubili smo ljubav“ 

Foto: Doringo Photography

,,Izgubili smo ljubav” nova je pjesma uvijek zanimljivog radiofoničnog pop rock benda Heidi šeće psa koja je već u prvoj nedjelji emitovanja dospjela na nacionalnu top-listu najslušanijih singlova HR Top 40, saopšteno je iz PR tima benda.

Ta informacija oduševila je članove benda koji svoju muziku stvaraju i izvode s ogromnim entuzijazmom te neskrivenom strašću:

– Veoma nas raduje svaki ulazak na top-listu, nacionalnu ili lokalnu, jer to znači da urednici i publika prate i vole naš rad, a pogotovo danas kada je u etru stvarno veliki broj novih odličnih pjesama. To doživljavamo kao veliko priznanje i želimo da zahvalimo svim muzičkim urednicima i našoj diskografskoj kući Menart koji nas podržavaju sve ove godine, dajući priliku našoj muzici da se otisne među ljude.

Foto: Doringo Photography

Uigranom autorskom dvojcu koji čini okosnicu benda, Hrvoju Borošiću i Smiljani Štrbac Heidi, uspjelo je, ne tako optimistične stihove o ljubavi koja se gasi, zaogrnuti veselom te gotovo zarazno plesnom melodijom koju je producent Srđan Sekulović Skansi vješto upakovao u sjajan aranžman.

Heidi, upečatljiv lead vokal, čija energičnost do punog izražaja dolazi na svirkama uživo, otkrila je izvor inspiracije za aktuelni singl:

Foto: Doringo Photography

– Oko nas je puno primjera gdje se parovi, pod teretom svakodnevice, sve manje posvećuju jedno drugome, svoj odnos uzimaju zdravo za gotovo, a onda se neugodno iznenade kad shvate da je nestalo strasti i da su, nažalost, izgubili ljubav. Ti primjeri su Hrvoja inspirisali da napiše stihove koje sam, čim sam ih čula, poželjela da otpjevam, jer su životni, stvarni, bez uljepšavanja. Zajedno smo napravili muziku i tu smo se odmah složili da ćemo brzom i podsticajnom melodijom kontrirati tužnoj temi stihova, jer smo oboje u životu optimisti i ostavljamo nagovještaj neke veselije budućnosti.

Bend Heidi šeće psa poznat je po odličnoj atmosferi na snimanju svojih spotova pa ni ovaj put nije bilo drugačije. Mnoštvo prijatelja benda okupilo se u Retro Caffe baru kako bi učestvovalo u realizaciji priče nastale po scenariju kreativnog Hrvoja Borošića u režiji Dinka Čvorića Doringa s kojim bend sarađuje već 14. put na obostrano zadovoljstvo, navodi se u saopštenju grupe Heidi šeće psa.

Foto: Doringo Photography

Nova pjesma dostupna je na svim digitalnim servisima.