Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Jesenji vikend odmor i hedonizam u Portonovom

Ljeto ne mora označavati kraj sezone odmora, upravo jesen i niže temperature su prava prilika za vikend odmor. Povodi za vikend na moru su brojni – lijep ambijent, miris mora, dobra hrana, opuštanje u spa centru… Osim lokacije koja obećava privatnost, mir i prelijepe poglede na planine i more, u Portonovom ćete naći sve što vam je potrebno za pravu relaksaciju, ali i priliku da napunite baterije i u jesen dočekate odmorni i spremni za sve što predstoji.

Bilo da putujete sami, u paru ili sa porodicom i prijateljima, uživaćete u prostranim apartmanima sa jednom do četiri spavaće sobe. Ovi prostrani, moderno opremljeni stanovi sa svim pogodnostima  su mnogo više od hotela i potpuno pogodni za svakodnevno funkcionisanje, pa tako, primjera radi, kuhinja ima sve – od Nespresso aparata za kafu do mašine za sudove i svih uređaja i posuđa potrebnog za pripremu obroka. 

Među mnogobrojnim pogodnostima svjetske klase koje Portonovi nudi, svakako se ističe jedinstvena wellness ponuda. Ovdje ćete imati priliku da doživite restorativna dejstva Chenot Espace Wellness spa centra sa holističkim tretmanima, a ekspertsko osoblje će se pobrinuti da dobijete tretman individualno prilagođen vašim potrebama.

Gastronomska ponuda u Portonovom je tu za pravi hedonistički odmor. Posjetite restorane u rizortu za ponudu najukusnije hrane raznih svjetskih kuhinja. Od azijske fusion kuhinje do plodova mora i lokalnih specijaliteta uparenih sa vrhunskim pićem i preukusnih slatkih delicija, ovdje se može naći nešto po svačijem ukusu. 

Ako volite da budete aktivni i ne želite da propustite trening ni tokom vikend odmora, u Portonovom ćete ostati motivisani uz najsavremeniju teretanu sa Technogym opremom. Takođe, marina promenada je idealna za jutarnji džoging ili brzi hod koji će biti dodatno blagodetni pored mora. 

Portonovi neće razočarati ni sve one čija je omiljena rekreacija šoping. Razgledanje raznovrsne ponude multi-brend butika i najnovijih kolekcija luksuznih brendova u retail području u srcu rizorta biće jedinstveno iskustvo. 

Odaberite pravi odmor, posjetite Portonovi web stranicu i napravite rezervaciju sada. 

PR