Porto Novi
MODA MODA_IZDVOJENO

PODGORICA: Otvorena prva prodavnica renomirane modne kuće Triumph

Danas je u Podgorici u Big Fashion Mall-u otvorena prva prodavnica renomirane modne kuće Triumph. Triumph je sinonim za vrhunski kvalitet i sofisticiranost u svijetu donjeg rublja i kupaćih kostima. Ova ekskluzivna prodavnica pruža priliku svim ženama u Crnoj Gori da se upuste u iskustvo koje slavi eleganciju, udobnost i neupitan kvalitet.

Triumph donosi izvanredan kvalitet i udobnost jer koristi samo najfinije materijale i najnovije tehnologije. Svaki komad donjeg rublja je dizajniran da se savršeno prilagodi tijelu, nudeći  osjećaj lakoće i podrške tokom cijelog dana.

Svojim naprednim tehnologijama, kao što su bešavne tkanine i specijalne potporne strukture, pokazuje inovacije u svakom detalju. Ove inovacije omogućavaju  koži da diše, dok  pružaju vrhunski komfor i stil. Triumph nudi raznovrsne proizvode koji odgovaraju svim potrebama i stilovima. Od svakodnevnog donjeg rublja, preko sportskih grudnjaka, do elegantnih čipkastih komada i funkcionalnih proizvoda za trudnice, Triumph ima ponešto za svaku ženu.

Misija brenda je da pruži donje rublje koje ne samo da izgleda sjajno, već i čini da se osjećate nevjerovatno.

Triumph vas poziva da posjetite  novu prodavnicu u Big Fashion Mallu u Podgorici i otkrijete svijet luksuza i sofisticiranosti, da istražite najnovije kolekcije, isprobate proizvode u savremenom i prijatnom ambijentu te uživate u personalizovanoj usluzi njihovih stručnjaka.

Za više informacija o brendu Triumph i  proizvodima, posjetite  zvaničnu web stranicu triumph.com ili se obratite direktno njihovom timu u Big Fashion Mallu.

Podsjetimo, Triumph je osnovan 1886. godine u Heubachu, Njemačka, kao mala porodična firma specijalizovana za izradu korzeta. Ova mala radionica brzo je postala prepoznatljiva zbog svoje vrhunske izrade i inovacija. Danas, Triumph je globalni lider u industriji donjeg rublja, poznat po sofisticiranom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. U svijetu donjeg rublja, Triumph je često nazivan “Rolex”, a njegov logotip sa švajcarskom krunom simbolizuje prestiž i vrhunski standard.

This slideshow requires JavaScript.

 

PR

Foto: B. Šekularac