Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

IGRA PRIJESTOLA: Vaskrsnuće Džona Snoua

dzon snouNakon oštrog negodovanja i šoka fanova serije ,,Igre prijestola” na kraj pete sezone u kojoj su prisustvovali tragičnom završetku Džona Snoua, u šestoj sezoni producenti su pripremili iznenađenje.

Naime, ,,oko sokolovo”, kako su novinari ,,Dejli mejla” nazvali obožavatelja serije koji je aerodromu u Belfastu snimio dolazak glumca Kita Haringtona koji u ,,Igri prijestola” upravo tumači Džona Snoua, povlači sumnju da će u šestoj sezoni omiljeni lik gledalaca vaskrsnuti. On je avionom iz Londona za Belfast došao sa kolegom Tomom Vlašihom koji glumi Džekina Hgara.

U Belfastu je u toku snimanje šeste sezone ,,Igre prijestola”. Kada ga je isti fan zamolio za slikanje, Harington je uz izvinjenje kazao ,,nije mi dopušteno”, što je dodatno podgrijalo priču o povratku.

Još jedan pokazatelj, ma koliko čudno zvučalo je frizura. Naime, Harington je u jednom intervjuu na kraju pete sezone kazao da mu je sada ugovorom dopušteno da skrati kosu. Po povratku u Belfast, imao je frizuru koju je nosio u seriji ,,Igra prijestola”.

B.R.

Foto: Watchers on the Wall