Porto Novi
MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

ZA ,,DEJLI MEJL” PUNO POSLA U CRNOJ GORI: Tu su Marija Šarapova, Novak Đoković, Edin Džeko, Majk Vederli, Džej Kej….

maria Ruska teniserka Marija Šarapova redovno obavještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svom boravku u Crnoj Gori. Efekti ovakvog vida promocije naše zemlje su ogromni kako možemo vidjeti iz komentara ispod njenih fotografija.

Najnovija, u kojoj kaže da ,,Kao da ne može biti bolje…stvarno, Crna Goro! Priroda, ljudi, sreća” do sada ima 36,8 hiljada lajkova i 357 komentara u kojima ljudi iz svih krajeva svijeta izražavaju oduševljenje mjestom ispred kojeg se slikala i želju da našu zemlju posjete.

Šarapova je ovim dovela ne samo potencijalne nove turiste u Crnu Goru, već i svjetske novinarske ekipe. Tako fotoreporteri ,,Dejli mejla” nijesu propustili priliku da zabilježe kako izgleda jedan dan ruske teniserke na plaži i napišu tekst o tome.

Isti efekat imao je boravak Novaka Đokovića sa suprugom i sinom u Crnoj Gori. Festival ,,Sea dance” doveo je neke nove goste, sa svih kontinenata, a zabilježen je i boravak glumca Majka Vederlija, fudbalera Edina Džeka, muzičara Džej Keja, pa i samozvanog ,,kralja instagrama” Dena Bilzerijana.

B.R.

Foto: Daily mail/Instagram

Fotografije ,,Dejli mejla” Marije Šarapove na Svetom Stefanu

This slideshow requires JavaScript.