Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

SEA DANCE: Posebne pogodnosti u VIP zoni

 

Sea DanceOstalo je još pet dana pred zvanično otvaranje festivalskih kapija drugog izdanja ,,Sea Dance festivala”, koje će se od 15. do 18. jula biti održan na najboljoj plaži Evrope, Jazu. Najbolji provod tokom četiri dana i četiri festivalske noći otvoriće svojim eksluzivnim nastupom najtraženiji svjetski elektronski sastav The Prodigy. Pored njih, na više od sedam festivalskih bina nastupiće neka od najpoznatijih imena svjetske muzičke scene, među kojima nekadašnja članica sjajnog sastava Moloko, Roisin Murphy, drum'n'base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji balkanski sastav Dubioza kolektiv i drugi.

Interesovanje za ovogodišnji festival ne jenjava i sada se već traži karta više. Duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine, a tokom četiri dana festival na Jaz će pristići turisti iz gotovo svih zemalja svijeta sa svih kontinenata.

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svjetskih zvijezda i svojih omiljenih izvođača žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu.

Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP terasi, VIP odjeljku iznad mejnstejdža i VIP odjeljku Dance Paradise bine.

Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Vlasnici ovih narukvica moći će dodatno, uz prethodnu rezervaciju stola i cashless kartice sa garantovanom potrošnjom od 100 eura, 150 i 200 eura po stolu u zavisnosti od pozicije, kao i rezervaciju separea sa garantovanom potrošnjom 300, 500 i 1.000 eura, da uživaju u mnogim prednostima VIP djelova na ,,Sea Dance festivalu”.

Od danas nova cijena kompleta ulaznica za sva četiri dana festivala

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala od danas se može kupiti po novoj cijeni od 49,99 eura. Kontigent ulaznica po ovoj cijeni je ograničen.

U prodaji je ograničen kontigent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy,  iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.