Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

SEA DANCE PROMO ŽURKA: Novi ljetnji hitovi Sandera Van Dorna u Budvi

Sander-Van-Doorn-largeHolandska DJ zvijezda, Sander Van Dorn, godinama unazad oduševljava publiku širom svijeta konstantnim inovacijama u zvuku, zahvaljujući kojim se nalazi na listi 100 najboljih svjetskih DJ-eva poznatog magazina o elektronskoj muzici ,,DJ Mag”-a. Za predstojeću turneju u okviru koje će u petak 10. jula posjetiti i diskoteku ,,Top Hill” na velikoj promotivnoj žurci ovogodišnjeg ,,Sea Dance festivala” Van Dorn je pripremio nove singlove.

Među njima je numera ,,Ori Tali Ma”, koja je izašla u aprilu ove godine pod Van Dornovom ektiketom ,,Doorn records”, odmah se etablirajući kao ultitmativni klaberski hit.

– Sa ,,Doorn Records” napravili smo platformu za stvaranje unikatne i originalne muzike i u prethodnom periodu smo se dosta proširli. Uradićemo sve da naša izdavačka kuća nastavi tim putem. Tako da ću na predstojećoj turneji vrtjeti svoje nove trake, posebno ,,Ori Tali Ma” – izjavio je Van Doorn u intervjuu za magazin siam2nite.

Tokom ove godine, Van Dorn je objavio tri uspješne numere ,,Rage” u saradnji sa holandskim kolegama Firebeatz & Julian Jordan, ,,Phoenix” u saradnji sad DJ-em R3hab i ,,Ori Tali Ma”. Poznat po tome da voli kombinuje haus sa različitim muzičkim pravcima, Van Dorn priznaje da je za dobar set potrebna hrabrost i spremnost na rizik.