Porto Novi
DRUŠTVO SLAJDER

LJETOVANJE: Aranžmana za Tunis nema, a od Grčke niko ne odustaje

lefkada

www.orangesmile.com

Iz podgoričkih turističkih agencija, ,,In Travel”, ,,Grand”, i ,,ELITE Events” kazali su za MNE magazin da nemaju aranžmane za Tunis i neće ih ni imati zbog nesreće koja se prije nekoliko dana dogodila u toj zemlji. Tom prilikom su naoružani napadači ubili najmanje 37 ljudi i ranili više osoba u napadu na kompleks i plažu hotela “Imperijal marhaba” u turističkom centru Sus u Tunisu. Aranžmane za Grčku, u kojoj je velika kriza, svaka od ovih agencija ima, a Crnogorcima su privlačna grčka ostrva bez obzira na okolnosti.

– Aranžmane za Tunis nemamo, a neće ih ni biti neko vrijeme, pretpostavljamo. Situacija koja se desila u Tunisu će vjerovatno uticati na to da možda neki klijenti neće željeti da idu ni u Egipat. Međutim, aranžmani za Grčku su popularni i uvijek su traženi. Do sada niko od klijenata nije otkazivao svoj aranžman, niti su oni koji su već tamo imali bilo kakvu primjedbu.  Najpopularnije destinacije su Lefkada, koja je ujedno i najeftinija, Zakintos, Santorini i Krit koji je najskuplji – kazali su iz turističke agencije ,,In Travel”. Oni su dodali da je najbitnija sigurnost klijenata i da nikada ne vode svoje klijente na ,,rizične” destinacije.

Iz turističke agencije ,,Grand” su takođe potvrdili da nemaju aranžmane za Tunis, ali da za Grčku imaju dosta ponuda, pri čemu nijedan aranžman nije otkazan.

Turistička agencija ,,ELITE Events” nema aranžmane za Tunis, a kada je Grčka u pitanju, njihovi klijenti najradije biraju egzotična i lijepa ostrva poput Lefkade i Kavosa.

K.J.