Porto Novi
Uncategorized

SEA DANCE FESTIVAL: Ulaznice po promo cijeni u prodaji do 30. juna u ponoć

Sea DanceZbog velikog interesovanja za drugo izdanje ,,Se dance festivala” (15-18. jul, Jaz, Budva) ostalo je malo četvorodnevnih ulaznica i moći će po promotivnoj cijeni 29,99 eura da se kupe do 30. juna u ponoć. Ovo je cijena sa 60 odsto popusta. Od 1. jula karte će biti skuplje.

U prodaji je ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.

Ulaznice za ,,Sea Dance festival” po promo cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu ,,Sea Dance festivala”. Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su ulaznice za ,,Sea Dance” kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne po cijeni od 26,50 eura za sedam dana morske ekstravagance! Karte za ,,EXIT festival” koji danas obilježava 15 godina postojanja i ,,EXIT Avanturu” do 1. jula koštaće 58 eura za ,,Exit” i 69 eura za ,,Exit avanturu”. Od 1. jula biće uvedene nove cijene.

Na manje od mjesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na Jazu, duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto, u odnosu na isti period prošle godine, piše u saopštenju ,,Sea dance festivala”.

Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa više od 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posjetioci više od 50 zemalja, sa svih kontinenata. Prednjače gosti iz zapadne Evrope i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije.

Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma ,,The Day is my Enemy”, na glavnoj festivalskoj bini ovogodišnjeg ,,Sea Dance festivala” pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko, Roisin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski trio Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, Brookes Brothers, Black Sun Empire, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap, Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly.

Drugo izdanje Sea Dance festivala pojačano je i line-upom domaćih izvođača, među kojima su Who See, Nagual, Punkreas, DST, DJ Ryan Lubarda, Grum, P.S., Mr Jools, Maraku, Millok i mnogi drugi.

Roisin_Murphy_Sea_Dance

Roisin Murphy uz muziku, donosi prepoznatljiv stil

Roisn Murphy je još od vremena kada je nastupala kao dio grupe Moloko ostala upamćena po odličnom glasu, ali i specifičnom modnom stilu uz odličan scenski nastup.

To neće izostati ni ovoga puta kada stupi na scenu ,,Sea dance festivala” na Jazu 17. jula.
U svojim solo nastupima podigla je sve na viši nivo. Na Jazu će promovisati novi album i stil nastupa.
Uz potpis „after“, Rošin je na Instagram postavila fotografiju sa jednog od svojih posljednjih koncerata. U perlicama, sjajkastom glomaznom kostimu, nastupala je u Španiji, a slične kreacije nosi i na ostatku turneje.
Za jednu od pjesama nosi masku sa rogom ili pak masku sa tri lica.
Ništa manje nisu interesantne ni njene haljine, šeširi ili pak ogroman kostim koji podsjeća na krofnu ili jastuče.