Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Održan drugi turnir u okviru manifestacije ,,PG ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni!’’

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Drugi muški kvalifikacioni turnir manifestacije ,,PG ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni!’’, u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada i Stonoteniskog kluba ,,Spin’’ odigran je juče na vanjskim stolovima u Ulici Vasa Raičkovića, saopšteno je iz Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Na turniru je učestvovalo 16 takmičara, podijeljenih u četiri grupe, nakon čega su po dva najbolja takmičara iz svake zaslužila prolaz u eliminacionu rundu, koja je iskristalisala četiri finalista.

Predstojećeg vikenda, tačnije u nedjelju 18. septembra, ukoliko za to budu povoljni vremenski uslovi, na istoj lokaciji biće priređen ženski turnir, za koji se prijavilo 11 takmičarki.

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Otvorene su prijave u obje konkurencije za preostale turnire na brdu Ljubović (24. septembra) i u parku na Bulevaru Ivana Crnojevića (25. septembra). Zainteresovani građani/ke za takmičenje u najbližoj gradskoj zoni se mogu prijaviti isključivo putem maila [email protected], a u prijavi moraju navesti ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon i lokaciju na kojoj žele da se nadmeću.

Kvalifikacioni turniri su individualnog karaktera, dok će finalni biti ekipni: po 16 takmičara i takmičarki koji se plasiraju na završni spektakl 1. oktobra u ,,Bemax parku” voljom žrijeba će formirati 8 ekipa i nadmetati se za nagradni fond od 1000 eura (500 za šampione, 300 za drugoplasirane i 200 za treći tim).