Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: JU OŠ ,,Savo Pejanović” u novom ruhu

 Osnovna škola ,,Savo Pejanović” dočekaće učenike u novom ruhu.

– U periodu koji je za nama  trudili smo se da poboljšamo uslove i stvorimo što ugodniji ambijent za sve one koji borave i rade u našoj školi. Uspjeli smo da uljepšamo školsku zgradu, kako iznutra, tako i spolja. Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete, urađena je fasada sa ulične strane zgrade čiji će nov i svježiji izgled dočekati 561 učenika naše škole. Takođe smo uspjeli da adaptiramo tri učionice za naših 75 budućih prvaka koje će im, nadamo se, biti savršen kutak za učenje, igru i zabavu – istakla je direktorica škole Biljana Krivokapić.

Početkom ove godine OŠ ,,Savo Pejanović” se izdvojila po tome što su svim zainteresovanim učenicima prvog ciklusa omogućili produženi boravak.

– Ovu praksu nastavljamo i u narednom periodu, jer se pokazala odličnom, kako za djecu koja vrijeme kvalitetno provode uz vršnjake, tako i za roditelje koji znaju da su njihovi školarci zbrinuti dok su oni na poslu. I u narednom periodu nastavićemo da poboljšavamo uslove osluškujući potrebe naše djece i zaposlenih u školi – kaže direktorica Biljana Krivokapić.

Mn.M.