Porto Novi
PREPORUKA SPORT

SPORT: Uspješno završen „Lovćen Osiguranje Basket Camp Kolašin“


Šesti Košarkaški kamp u Kolašinu koji se i ove godine zahvaljujući našim generalnim sponzorima zvanično zove „Lovćen Osiguranje Basket Camp Kolašin“, održan je od 20. do 26. avgusta u Kolašinu, kažu u saopštenju organizatori Vlado Šćepanović i Savo Đikanović.
– Tako smo uspjeli da održimo obećanje kada smo zbog korona virusa odložili početak Kampa, zakazanog za 19. jul i najavili da ćemo uložiti maksimalne napore da ga održimo u drugoj polovini avgusta. Ovogodišnje redukovano izdanje je bilo značajno zbog nastavka tradicije, pa smo samim tim ponosni na činjenicu da smo u ovoj situaciji sa Covidom-19, uspjeli da i ove sezone organizujemo jedan veoma zahtjevan kamp, sa svim mjerama i prevencijama
koje predlaže NKT. Raznovrsnim sadržajima smo stvorili dobru atmosferu među učesnicima i uspjeli da spojimo odgovornost treninga sa odgovornošću zdravstvene i lične discipline – ističu Šćepanović i Đikanović.
U organizaciji ovogodišnjeg Kampa, dodaju oni, imali su značajnu podršku opštine Kolašin, Turističke organizacije Kolašin, a ujedno su ,,veoma zahvalni i na činjenici da su ozbiljni ljudi i kompanije stali uz nas i podržali ovaj projekat kad je bilo najteže.”
– Zahvaljujući generalnom sponzoru, Lovćen osiguranju, imamo čast da je kamp i ove sezone nosio naziv ,,Lovćen Osiguranje Basket Kamp Kolašin”. Veliku zahvalnost dugujemo našim prijateljima i kompanijama bez čije podrške ovaj kamp ne bi bio ono što jeste, kao i COK-u na čelu sa g-dinom Duškom Simonovićem koji podržava ovaj kamp od prvog dana, a to je znak da sami kamp ima potrebnu vrijednost. Želimo svima da se zahvalimo jer je njihova pomoć i podrška u situaciji koju je izazvala korona virus, još značajnija. Zahvaljujemo se i roditeljima koji su imali povjerenja u organizacioni i zdravstveni sistem našeg Kampa. Vjerujemo da je njihov odnos prema nama, potvrda da smo se svih ovih godina, kroz organizaciju Kampa, pokazali kao pravi i odgovorni partneri. Zajednički smo uspjeli da realizujemo jedan sportski projekat kojim smo pokazali da se odgovornom organizacijom može i čuvati zdravlje i ispunjavati programski sadržaji manifestacija koje se organizuju. Ponosni što smo ostvarili naš slogan „I Zdravlje i Košarka“, već počinjemo pripreme za Sedmi Međunarodni Lovćen Osiguranje Basket Camp Kolašin 2021 – poručuju Šćepanović i Đikanović.
B.R.