Porto Novi
PREPORUKA SPORT

LIGA ŠAMPIONA: Poraz Zvezde, remi Dinama i Sitija

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Završeno je četvrto kolo Lige šampiona.
U prvom meču, na ,,Alianc areni” u Minhenu, Bajern je slavio protiv Olimpijakosa 2:0. Golove su postigli Levandovski u 69. i Perišić u 89. minutu.
U drugom duelu, na ,,RZD areni” u Moskvi, Lokomotiva je poražena 2:1 od Juventusa. Golove za Juventus dali su Remzi u četvrtom i Kosta u 93, a za Lokomotivu Mirančuk u 12. minutu.
U trećem susretu, na ,,Đuzepe Meaci” u Milanu, Atalanta je remizirala sa Mančester Sitijem 1:1. Golove su postigli Pašalić u 49. za Atalantu, a Sterling u sedmom minutu za Mančester Siti.
U četvrtoj utakmici, na ,,BajAreni” u Leverkuzenu, Bajer je pobijedio Atletiko Madrid 2:1. Golove su postigli Tomas (autogol) u 41. i Foland u 55. minutu za Bajer i Morata u 94. za Atletiko.
U petom duelu, na stadionu ,,Rajko Mitić” u Beogradu, Crvena zvezda poražena je od Totenhema 4:0. Golove su postigli Lo Čeljso u 34, Son u 57. i 61. i Eriksen u 85. minutu.
U šestom meču, na ,,Maksimiru”, Dinamo Zagreb je remizirao sa Šahtjorom 3:3. Golove su postigli Petković u 25, Ivanusec u 83. i Ademi u 89. za Dinamo, a Alan Patrik u 13, Moraeš u 93. i Tete, iz penala, u 97. minutu za Šahtjor.
U sedmom susretu, na ,,Parku prinčeva”, PSŽ je pobijedio Klub Briž 1:0. Gol je postigao Ikardi u 22. minutu.
U osmoj utakmici, na stadionu ,,Santiago Bernabeu”, Real Madrid pobijedio je Galatasaraj 6:0. Golove su postigli Rodrigo u četvrtom, sedmom i 93, Ramos, iz penala, u 14. i Benzema u 45. i 81. minutu.
B.R.