Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Od danas totalna višesatna obustava saobraćaja na dionici Veruša-Han Garančića i lokalitetu Sućeska

Stabilno vrijeme omogućava da se saobraćaj odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na putevima gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja, zbog čega je pored pažljivije vožnje, neophodno poštovanje postavljene signalizacije. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Od 16. septembra do 31. decembra dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina, saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom na mjestu izvođenja radova.
Do 21. septembra, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20, Berane-Petnjica, lokalitet Polica i lokalitet Duljkova stanica, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila, u terminu od 10 do 14 sati.
Privremeno, od 21. septembra do 28. septembra, zbog izrade ankera u cilju stabilizacije kosine na regionalnom putu R-2, dionica Andrijevica-Murino, lokalitet Sućeska, odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 8 do 12 h i od 14 do 16 sati.
Privremeno, od 21. septembra do 5. oktobra, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-13 Bioče-Mateševo, dionica Veruša-Han Garančića, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u periodu od 11 do 13 sati.
Do završetka, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Do 18. oktobra, u intervalu od 7 do 18 sati, na magistralnom putu M-18, Šćepan Polje-Plužine, lokalitet Brana HE Piva, zbog obavljanja radova na zaštiti brane, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Od 1. avgusta do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23, Cerovo-Rogami, dionica Rogami-Spuž, odobrava se postavljanje saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.