Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

MEDIJI: ,,Talasanje” Elmag i Mag radija i ovog petka donosi zanimljive teme i goste

Već više od mjesec Elmag, ali i Mag radio, petkom realizuju dio programa sa primorja, iz Akvaparka Budva. Emisija „Talasanje“ emituje se od 12 do 17 sati i biće tako do kraja avgusta.
Osim Kaliopi i Željka Samardžića, u otvorenom studiu bile su i The Frajle, Nevena Božović, poznati „jutjuberi“ i „jutjuberke“, a prošlog petka i dvije velike muzičke zvijezde, Neno Belan i Marinko Rokvić. Dvojica umjetnika su izrazila oduševljenje jedinstvenim prostorom te komentarisala kako do tog trenutka nisu bili u većem studiju.
Neno je pričao o nastupu na terasi hotela „Mogren“ u Budvi, na koji su nakon prelaska četiri granice i ogromne saobraćajne gužve jedva stigli, te o svojim crnogorskim korjenima, Tivtu, ali i novom singlu „Lito umire“, koji je opisao kao sjetnu, lijepu, mediteransku pjesmu, a koji je slušalačka publika Elmag radija ekskluzivno imala priliku da čuje.
Marinko Rokvić, zvijezda narodne muzike, ispričao je da ne dijeli muziku po žanrovima, da voli dobre pjevače, dobre glasove, poput Zdravka Čolića i Tereze Kesovije. Govorio je i o karijerama njegovih sinova, Nikole i Marka, koji su takođe odabrali da se bave pjevanjem. Bilo je priče i o njegovim velikim hitovima, a posebno se osvrnuo na aktuelni singl „Prava žena“, koji se svakodnevno emituje na Mag radiju, a prava poslastica za slušaoce bila je kada je Marinko zapjevao hit „Dobro jutro Crna Goro“.
Ovog petka sve slušaoce Elmag i Mag radija, očekuju iznenađenja, takođe i zanimljivi gosti, među kojima su Bojan Delić, Damjan Danilović i Andrijana Zimonjić.

PR