Porto Novi
ART PREPORUKA

BEDEM FEST: Povratak Bisere Veletanlić, ,,Who see” prvi put na Tvrđavi, projekcija filma ,,Nebeska tema”

Organizatori jubilarnog, desetog Bedem festa, objavili su, kako su istakli, simbolično, na Dan borca, nova imena koja će publika slušati i gledati od 2. do 4. avgusta na nikšićkoj Tvrđavi.
– Bisera Veletanlić, dama koja najbolje osjeća energiju i duh Bedem festa. Još su nam svima svježa fenomenalna sjećanja i potpuno zadovoljstvo povodom njenog povratničkog koncerta. Zasigurno jedna od najvećih mistika i najboljih ženskih volaka, dama bez kompromisa i dlake na jeziku, Bisera! – najavili su organizatori prvo ime, uz podsjećanje na njene riječi o direktoru Bedem festa Petru Šundiću prije četiri godine: ,,Čuvajte ovog čovjeka, ko zna hoće li da vam se rodi jedan ovakav u narednih 100 godina.”
 Tu će biti i ,,Who See”.
– Prvi put na Bedem festu, postojbini dobre muzike, potpuno zasluženo – poručuju organizatori.
Organizatori se naročito raduju projekciji filma ,,Nebeska tema” koji će nakon regionalne turneje stići i u Nikšić na otvaranju X Bedem festa, što će svakako obradovati brojne poštovaoce lika i djela Vlade Divljana.
– Reakcije publike su fascinantne. Ljudi uglavnom napuštaju film prepuni emocija i utisaka – kažu organizatori.
Iz organizacije poručuju da su reakcije ukupnih javnosti na ovogodišnji program Bedem festa fenomenalne i da su svakog dana preko društvenih mreža u stalnoj komunikaciji sa svojim pratiocima.
– Uskoro sve informacije o ulaznicama, prevozu i svim drugim bitnim informacijama. Radujmo se! – poručuju organizatori.
B.R.