Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Danas, zbog ispitivanja mosta Melještak, polusatna totalna obustava saobraćaja

Vremenski uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je uglavnom dobra. Izuzetak su pojedine dionice na sjeveru zemlje gdje jutarnja magla smanjuje vidljivost. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Danas, zbog ispitivanja mosta Melještak probnim opterećenjem, na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Kolašin, doći će do potpune obustave saobraćaja od 14 do 14.30 sati, a odobrava se promjena režima saobraćaja u terminu od 13 do 14 h i od 14.30 do 16 h.
Do 24. juna, zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4, dionica Ulcinj-Krute, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 8 do 12 h i od 14 do 18 h.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično i povremena je obustava ne duža od deset minuta.
Zbog snimanja emisije o automobilizmu, doći će do promjene režima saobraćaja i povremenih obustava ne dužih od deset minuta za dane:
25. jun, na regionalnom putu R-1, Kotor-Njeguši
26. jun, na magistralnom putu M-2, dionica Perast-Dobrota.
Na magistralnom putu M-21, Barski Most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.
Od danas do 30. juna, zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Ribarevine, saobraćaj će se obavljati jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova, u terminu od 7 do 19 sati.
Do 12. jula, zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu R-20, dionica Stjenice-Trpezi, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.