Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Oprez zbog najavljenih vremenskih neprilika


Na putevima van gradskih sredina, saobraćaj je umjerenog intenziteta. Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika, savjetujemo oprezni vožnju, prilagođenu uslovima na putu. Na dionicama na kojima se izvode radovi obavezno je poštovanje saobraćajne signalizacije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi zbog kojih dolazi do potpunih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 11 i od 14 do 16 sati.
Privremeno se od 3. do 7. maja, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2.4, dionica Ulcinj-Krute, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 sati.
Do 15.juna, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mag. puta M-21 Barski Most -Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.
U toku su radovi na mag. putu M-9, dionica Andrijevica-Plav, lokalitet Suceska. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.