Porto Novi
ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE – ALL STARS: Petar Bulatović prošao dalje nakon baraža (video)

Podgoričanin Petar Bulatović za temu Narodna muzika u šestom krugu takmičenja ,,Pinkove zvezdice – All stars” odabrao je pjesmu ,,Ti si žena koju ludo volim”. Emocijom i pjevanjem je osvojio publiku, koja je pjevala s njim i skandirala, ali ne i žiri, tačnije Gocu Tržan koja jedina nije dala svoj glas, pa je Bulatović završio u baražu.
– Glasam za iskrenost kada je tvoja izvedba u pitanju, zato što osjećam da ti voliš ovu muziku i mogu da garantujem da ćeš se ovom muzikom i baviti. Mislim da si samo malo izgorio u želji da se prikažeš. Ja sam ti povjerovala, meni je ovo bilo iskreno i bilo mi je lijepo, stvarno – kazala je Nataša Bekvalac.

Mateja Vukašinović otvorio je emisiju i rasplakao Natašu Bekvalac izvođenjem pjesme ,,Perje”. Dobio je pet glasova, što je značilo direktan prolaz u sedmi krug.
Nika Purić je bila sljedeća. Za ,,Opojni su zumbuli” osvojila je četiri glasa i prolaz u baraž.
Tatjana Savatić dobila je pet glasova za interpretaciju numere ,,A što ćemo ljubav kriti”.
Žarko Pribaković osvojio je pet glasova za pjevanje pjesme ,,I tebe sam sit kafano”. Nakon pet glasova i komentara žiriju, za tetku je predivno otpjevao ,,Oj vesela veselice” i rasplakao voditeljku Marijanu Mićić.
Ljiljana Plavšić (9) iz Bosne i Hercegovine lijepo je otpjevala numeru ,,Kad ja pođoh na Bembašu”. Ipak, dobila je četiri glasa i baraž.
Sara Simić zapjevala je ,,Ako treba mogu to”. Četiri glasa i baraž.
Dunja Jeličić izabrala je pjesmu ,,Đuvegije, gde ste”. Osvojila je pet glasova.
Uroš Stanković otpjevao je ,,Skitnicu”. Četiri glasa i baraž od žirija.
Antonia Gigovska za zatvaranje takmičarskog dijela, ujedno šestog kruga, odlučila se za numeru ,,Ako zgrešam neka izgoram”. Za divno izvođenje dobila je pet glasova.
U baražu su, dok su čekali rezultate baraža, Pribaković i Stanković u duetu prelijepo otpjevali ,,Ne silazi sa čardaka” i osvojili srca publike.
Dalje nije prošla Sara Simić.
Sljedećeg petka počinje sedmi krug u kojem će takmičari pjevati aktuelne hitove iz posljednjih pet godina.
B.R.