Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Željko Joksimović objavio spot za pjesmu ,,Možda je to ljubav”

Foto: NN Media

Srpski kompozitor Željko Joksimović, sudeći po reakcijama slušalaca iz regiona, napravio je novu hit pjesmu.
Baladu ,,Možda je to ljubav” i spot za nju objavio je danas. Ona ne samo da je oduševila žene, već su muškarci reagovali izuzetno emotivno, neki priznali da su zaplakali.
Prelijepe muziku i aranžman napravio je Željko Joksimović, dok je tekst napisao Fahrudin Pecikoza. Produkcija je rađena u Joksimovićevom ,,Minacordu”. Aranžman za gudačke instrumente uradio je Vladimir Nikolov.
–  Pecikoza mi je nedavno poslao tekst pjesme u telefonskoj poruci, baš kao što je svojevremeno uradio za ,,Miljacku”. U dahu sam pročitao stihove. Zanimljivo mi je bilo što je na prvo čitanje tekst bio jednostavan, a u isto vrijeme životan i dubok. Dok sam putovao prema aerodromu, sjedio sam na pramcu broda i iskomponovao melodiju. Pjesma je balada po strukturi, a takvu pjesmu nisam snimao još od ,,Leđa o leđa”. Nastala  je u 24 sata – ispričao je detalje Joksimović za ,,Telegraf”.
Klavir svira Aleksandar Banjac, akustičnu gitaru Aleksandra Milutinović, električnu gitaru Ivan Milosavljević, bas Mirko Kesić, bubnjeve Dragan Krstić, violine, viole i violončela Tijana Milošević, Ksenija Milošević, Katarina Petković, Mirjana Nešković, Jelena Dragnić, Selena Jakovljević, Slavica Perić, Svetlana Stančev Radovanović, Ivana Uzelac, Tamara Marinković Tomić, Aleksandra Kurilić. Dejan Timotijević i Katarina Stanković.
Plesači u spotu su Tamara Pjević i Branko Mitrović.

B.R.