Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Milena Lainović objavila spot za pjesmu ,,I won't give up”

Milena Lainović objavila je danas spot za pjesmu ,,I won't give up” za koju potpisuje muziku i tekst, dok je za miks i mastering bio zadužen Nikola Nik Kovačević.
Video je djelo Dejana Senića i Branka Maljevića iz ,,Bubulj produkcije”. Asistenti na setu bili su Dragan Nana Profaca, Igor i Jelena Bakić. Jelena Bakić bila je zadužena i za šminku, dok je montažu zvuka radio Filip Despotović.
Lainović je zahvalila svima, rekavši da nije mogla poželjeti bolju ekipu.
– Hvala i Snežani Burzan i Eminu Đečeviću koji su mi obezbijedili crnogorsku nošnju – rekla je Lainović.
Milena Lainović, koja živi i radi u Londonu, za MNE magazin u oktobru, kada je snimala ovaj spot u Crnoj Gori, od primorja do sjevera, rekla je da je odavno imala ideju da snimi spot za ovu pjesmu u Crnoj Gori, ,,zato što je ona jedina na albumu koja nosi etno zvuk i u 7/8 je ritmu, tako da su cijela slika i zvuk povezani”.
– To će biti veoma interesantno zapadnom tržištu. U Engleskoj se ovakvi spotovi ne rade, sa dronovima, na našim divnim planinama i na moru. Crnogorska nošnja je više tu zbog ritma i zvuka. Zvuči kao da pjesma ima neku težinu, a u stvari nema. Tekst je vrlo pozitivan. Samo ime ,,I won’t give up” je crnogorsko, naše ,,neću da odustanem”. Inače, ova pjesma ima veoma dobar prijem kod engleske publike. Oni to vrlo vole. Čak mi dođu poslije ,,žive” svirke i kažu: ,,Nešto mi to zvuči kao Sting.” Mi smo navikli na taj ritam, a njima je to interesantno, veoma im odgovara – kazala je Lainović tada za MNE magazin.

B.R.