Porto Novi
ART PREPORUKA

VIDEO: Severina objavila spot i album ,,Halo”

Foto: Danilo Pavlović

Severina je danas objavila spot za pjesmu ,,Halo” sa istoimenog albuma koji je od danas dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje muzike.

Foto: Danilo Pavlović

Kako je i najavljeno, u drugoj polovini februara svjetlo dana ugledaće i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi sedam objavljenih i deset potpuno novih pjesama.

Foto: Danilo Pavlović

Pjesmu ,,Halo” potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova ,,Magija”, ,,Tutorial” i ,,Otrove”, čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 miliona, dok spot za pjesmu potpisuje reditelj Petar Pašić.

Foto: Danilo Pavlović

– Pjesme su nastale u protekle tri godine. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i saradnicima, koji su mi pomogli da napravimo ,,Halo”: Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis – izjavila je Severina.