Porto Novi
ART PREPORUKA

KIC: Saša Vasić opet pred podgoričkom publikom 28. februara, karte u prodaji od petka

Sa proteklog koncerta u KIC-u, 2017. godine (foto: Boris Šekularac/MNE magazin)

Kantautor Saša Vasić sa bendom se 28. februara vraća u KIC ,,Budo Tomović” gdje će promovisati aktuelni album ,,San”. Karte, po cijeni od pet eura, biće dostupne od petka, 1. februara, na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati.
Album ,,San” dolazi nakon šest godina diskografske pauze Saše Vasića. Pored singla ,,Zagrljaj”, tu je još sedam numera čiji je kompozitor i aranžer Vasić. Na ovom izdanju radilo je više od 40 muzičara, uz gudački orkestar. Stihove na albumu ,,San” potpisuju Snežana Vukomanović (,,Praznici”, ,,Kap u moru”,,,Uvek idem dalje” i ,,Anđeo”), Rastko Aksentijević (,,Zagrljaj” i ,,San”, sa Sašom Vasićem) i Milena Ludajić (,,Neko kao ti” i ,,Naša ljubav”, sa Zoranom Milenkovićem).
– Ovo je moj peti album po redu i u ovo vrijeme površnosti, nekih drugih vrijednosti koji su svuda oko nas, velika je pobjeda, čast i sreća da smo svi zajedno ostavili nešto što je van vremena i nešto što je ponos svih nas, dokaz da se sve može uz ljubav i iskrenu ideju. U stvari, ovaj album je istina svih nas – kazao je Vasić u saopštenju o ovom albumu.
B.R.