Porto Novi
ART BILI SMO

PODGORIČKI PRAZNIČNI PAZAR: Autorski projekat Sanje Perić ispunio srca mališana i roditelja

Autorski projekat crnogorskog tekstopisca Sanje Perić ispunio je večeras Trg nezavisnosti ljubavlju u sklopu Podgoričkog prazničnog pazara.
Solisti, animatori i hor Osnovne škole ,,Sutjeska” na čelu sa dirigentkinjom Sanjom Raičković održali su predivan koncert.
Otpjevano je 30 pjesama koje potpisuje Sanja Perić.
Una Usančević otvorila je program numerom ,,Uživaj dok si dijete”.
Nakon nje nastupila je Maša Paović koja je ove večeri za publiku pripremila pjesme ,,Mrvica”, ,,Pidžama party”, ,,Smijalice” i ,,Zbog Andrije”.
Iva Nikčević otpjevala je ,,Manja je zvek” i ,,Baba”.
Vjera Radulović donijela je pjesme ,,Super trio” i ,,Princeze postoje”.
Luka Bajović otpjevao je ,,Snalažljivka”, ,,Mrguda” i ,,Sve što ona poželi”, a Diana Zabijako ,,Tatu ribolovca” i ,,Zimske snove”.
Maša, Ana i Nevena udružile su se u pjesmi ,,Čika Policajac”, Maša i Diana u numeri ,,Čarapice”, a Iva Otašević i Jana Božović u pjesmi ,,Šapni mami”.
Jani Božović pripalo je da otpjeva pjesme ,,Mašta” i numeru ,,Podgorica” koja je naišla na poseban odziv publike.
Iva Otašević predstavila se pjesmama ,,Ako vjeruješ u sebe” i ,,Srece tebe bira”, dok je Nevena Mrvaljević zapjevala ,,Drugarstvo”.
Una Stanković pjevala je o zelenim očima i cirkusu, a Simeon Radulović zapjevao je ,,Dođe mi”.
Iva Gvozdenović predstavila se pjesmom ,,Karta svijeta”, a Ana Vujošević zapjevala o tome kako nije lako biti dijete i ,,Nova godina je tu”.
Hor Osnovne škole ,,Sutjeska” otpjevao je ,,Djeda Mraz nam stiže u grad” i ,,Božićnu čaroliju”.
Bilo je ovo divno veče radosti, ljubavi i osmijeha, a na kraju programa bila je zadovoljna i Sanja Perić.
– Zadovoljna sam kako su klinci pjevali, budući da im je ovo prvi put da pjevaju uživo. Obično smo kombinovali da bude veći dio pjesama i nastupa na plejbeku zato što smo sigurniji i vjerovali smo da je bolji zvuk. Sada smo odlučili da to svih 30 pjesama bude uživo jer je prvi put u centru grada i na prvom Podgoričkom prazničnom pazaru. Čini mi se da je i publika zadovoljna. Nemam pravu sliku jer sam bila iza bine, ali, snimili smo koncert i kad ga odgledam, tek ću tada imati pravu sliku – rekla je Perić za MNE magazin.
Najavila je da će sličan događaj, sa 30 pjesama, biti organizovan u Budvi 29. decembra.

– Dobili smo poziv Turističke organizacije Budva. Zvanično otvaramo petodnevni novogodišnji program na velikoj bini ispred Starog grada – otkrila je Perić za naš portral.

This slideshow requires JavaScript.

Tekst i foto: B.R.