Porto Novi
ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE-ALL STARS: Petar Bulatović oduševio žiri imitacijom Miroslava Ilića (video)

Foto: Pink.rs

Petar Bulatović u krugu muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice – All stars” u  kojem su zadatak imitacije odlučio se za Miroslava Ilića u pjesmi ,,Nije život jedna žena”. Bio je to pun pogodak. Nasmijao je žiri odličnom imitacijom i još se tokom pjevanja čulo ,,bravo” od Goce Tržan i Milana Stankovića. Dobio je pet glasova i direktan prolaz u sljedeći krug.
– On je vrlo ispravno shvatio imitaciju. Miroslav nije neko ko skače po sceni, ali je vrlo karakterističan pjevač, ima te karakteristične kretnje po sceni. Jednu stvar si samo zaboravio – udaranje o koljena. Ostalo je sve bilo tu, čak si i mikrofon držao kao on, odličan si bio, sjajno – rekla je Tržan.
Leontina Vukomanović rekla je da je ovo bilo osvježenje.
– Na tebi se vidjelo koliko si uživao dok si imitirao. Sve si skinuo kao da je original, čak i tempo hodanja po sceni. Savršeno – kazala je Vukomanović.

Mateja Vukašinović otvorio je emisiju imitacijom Džastina Timberlejka u pjesmi ,,Can't stop the feeling”. Pet glasova i prolaz u naredni krug.
Nika Purić odlučila se za dvije imitacije – Britni Spirs u numeri ,,Baby one more time” i Nataša Bekvalac ,,Laži me laži”. Četiri glasa i baraž.
Ljiljana Plavšić za imitaciju Dare Bubamare u pjesmi ,,Košava sa Dunava” dobila je četiri glasa. Baraž.
Marina Stanković imitirala je Milicu Pavlović u pjesmi ,,Pakleni plan”. Četiri glasa i baraž.
Tatjana Savatić otpjevala je Netinu ,,Toy”. Pet glasova i prolaz dalje.
Nikola Milenković imitacijom Džona Ledženda u pjesmi ,,All of me” rasplakao je Gocu Tržan. Čista petica za ovog momka koji je sebe pratio na klaviru i direktan prolaz u sljedeći krug.
Saru Simić odlučila se za imitaciju Kije Kockar u pjesmi ,,Potpis”. Četiri glasa i baraž.
Dunja Jeličić otpjevala je hit Ejmi Vajnhaus ,,Valerie”. Pet glasova i prolaz dalje.
Uroš Stanković odlučio se za čak tri pjevača. Donio je izuzetne imitacije Tome Zdravkovića u ,,Umoran sam u života”, Masima ,,Iz jednog pogleda” i ,,Reci mi da znam” Vlade Georgieva. Čista petica i direktan prolaz u sljedeći krug.
Antonia Gigovska zatvorila je takmičarski dio izvanrednom imitacijom Šakire u pjesmi ,,Whenever, wherever”. Petica i prolaz dalje.
Dalje ne prolazi Ljiljana Plavšić.
B.R.