Porto Novi
ART PREPORUKA

U DVA REKODNA MINUTA: ,,Planule” karte za koncert ,,Foo Fighters”-a u Puli

Foto: Facebook

,,Foo Fighters” su danas, u samo dva minuta nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. juna u pulskoj Areni.

Time je postao i najbrže rasprodati koncert nekog inostranog izvođača u istoriji gostovanja u Hrvatskoj.

Od same objave je bilo jasno da će koncert ,,Foo Fighters”-a odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u najmanjem kapacitetu u kojem je band nastupao unazad deset godina, pojačan je činjenicom da su Grol i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu.

Imala je Hrvatska već neke brzo rasprodate koncerte u novijoj istoriji. U jednom danu su planule sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i Dejvida Gilmora u Puli, a manje od tri sata trebalo je Krisu Kornelu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog. No, interes za koncert ,,Foo Fighters”-a nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra. Time je postalo jasno da je gostovanje ,,Fighters”-a u Puli već sada postalo centralni rok događaj u regionu iduće godine.

Izvor: N1