Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

DRAGAN BULAJIĆ: ,,Rojal mjuzik fest” biće bliže moru, Šobićev novi album se masterizuje

Dragan-Bulajić – ,,Rojal mjuzik festival” je u pripremi. Intenzivno komuniciramo sa sastavima sa prostora bivše Jugoslavije. Jedino još lokacija nije potpuno izvjesna. Moguće je da se ove godine više primaknemo moru – najavio je novine ,,Rojal mjuzik festivala” njegov organizator Dragan Bulajić.

Očekuje, kaže, da ove godine ,,Rojal mjuzik festival” bude bolji nego ikad. Podsjetimo, festival je do sada svake godine organizovan u avgustu na Ljetnjoj pozornici na Cetinju.

Bulajićeva izdavačka kuća ,,Comfortably numb” objavila je remasterizovano izdanje jedinih albuma Miladina Šobića ,,Ožiljak/Umjesto gluposti“.

– Album je povučen prije neki dan zato što smo prvi kontekst prodali. Očekujemo da sklopimo novi ugovor, da album ostane u prodaji u nekim lokalima u Crnoj Gori. Ne znamo tačno koji će lokali to biti, ali tu je – kazao je Bulajić.
Ističe da je zadovoljan projektom.
– On se razvijao kako smo mi i očekivali i Crna Gora je još jednom pokazala svoje poštovanje prema Miladinu Šobiću i svemu što je on radio – rekao je Bulajić.

Novi album Miladina Šobića ,,Barutana ljubavi” je, kako kaže, tek sad prebačen u digitalnu verziju.

– Sad treba da se radi mastering. To je duži proces. I prošli smo album dosta dugo pravili. Nadam se do kraja godine da će i on vidjeti svjetlo dana u digitalnoj formi kao ovaj prethodni – zakljućio je naš razgovor Bulajić.

B.R.