PREPORUKA SPORT

POČINJE AUSTRALIAN OPEN: Prvog dana Nadal, Troicki, Karlović, Čilić, Džumhur…..

Ilustracija

Australian open otvoriće u 1 sat, u noći između nedjelje i ponedjeljka, mečevi Anderson-Edmund, Karenjo-Busta – Kubler, Kuevas-Južnji, Dolgopolov – Hajder-Maurer, Erber-Istomin i Sela-Harison u muškoj konkurenciji. U ženskoj su to Begu-Makarova, Korne-Vang, Duan – Duke-Marino, Flipkens-Riske, Gavrilova-Falkoni, Kenin-Gerges, Nikulesku-Bartel, Ostapenko-Skjavone, Stivens-Žang, Tauzend-Ribarikova i Van Ujtvank-Martić.
Venus Vilijams igraće protiv Belinde Benčić u 2.30 sati, Aleksandra Krunić protiv Kontaveit u 3 h, Jorović protiv Svitoline sjutra u 6.30 sati,
Prvi teniser svijeta sjutra izlazi na teren i igraće od 7 sati protiv Estrele. Conga će protiv Kinga igrati u 8.30 sati, a Nik Kirjos zatvoriti program u meču protiv Dutra da Silve (početak 8.45 h). Ćorić će na teren nešto ranije, u 4.30 sati. Protivnik mu je domaći teniser Milman. U istom terminu igraće Karlović i Đere. Pospišil i Ćirić sastaju se pola sata ranije, u 4 ujutru, kada je na programu i meč Lorenci-Džumhur. Dimitrov će tada (4 h) igrati protiv Denisa Novaka, Lajović protiv Švarcmana u 3 sata, a Troicki protiv Bolta u 2.30 h.
B.R.