Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

PREMIUM SHOPPING NIGHT PODGORICA: Večeras popusti od 15 do 50 odsto

Premium Shopping Night Podgorica biće 12. put priređen večeras od 19 do 22 sata. Posjetioce u centru grada – trg Republike, ulice Slobode, Njegoševa, Hercegovačka, Vučedolska; robnoj kući Paradiso; Bulevaru Džordža Vašingtona, Moskovskoj, Novaka Miloševa i radnji u okviru Capital Plaza centra očekuju popusti od 15 do 50 odsto.

Modna komora Crne Gore, koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, organizuje ovu manifestaciju, uz pokroviteljstvo Turističke organizacije Podgorice i glavnih partnera Hipotekarne banke i Telekoma.

Premium Shopping Night Podgorica predstavlja najavu zimskih sniženja koju, kako kažu organizatori, svi ljubitelji dobre kupovine u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori i ove jeseni sa nestrpljenjem očekuju.

– Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti koji se nalaze u Crnoj Gori imaće priliku da 23. novembra kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Akcija počinje u 19h, a trajaće do 22h. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%. Uz dodatne popuste na Premium kartice Hipotekarne banke. Vlasnici butika će sami odrediti procenat popusta, bilo da se radi o cijelom asortimanu ili pojedinačnim artiklima. Da bi ovaj šoping zaista bio poseban, Modna komora će organizovati razne sadržaje koji prate ovaj događaj, a sve shopping zone će biti svečano dekorisane – kažu organizatori.
Cilj ove akcije je, dodaju iz Modne komore Crne Gore, da podsjete građane da pored shopping centara u gradu ima još jakih shopping zona sa više od 150 radnji, od kojih je i veliki broj brendiranih radnji, posebno u ul. Džordža Vašingtona koju nazivaju i crnogorski Monte Napoleone, kao i stogom centru grada, ali i u širokom prostoru Capital Plaze.
– Cilj nam je, takođe, da Podgoričane makar na jedno veče vratimo na korzo i da se prisjetimo kako je nekad bilo – kako smo svi šetali korzom, sretali se, upoznavali, zaljubljivali i bili svi zajedno, bez obzira kojem staležu pripadali – ističu iz Modne komore Crne Gore.
B.R.