Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

SPORTSKI KLUB PORTO MONTENEGRA: Teniski treneri nocioci GPTCA licenci

Izvršni treneri Teniskog kluba Porto Montenegro su nosioci GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association) licenci, a za ovu sportsku sezonu kreirali su grupne treninge za odrasle, sportsko-zabavnu aktivnost koja omogućava energično vježbanje, sagorijevanje kalorija i podizanje fitnes nivoa uz učenje teniske igre.
Sertifikat ove asocijacije teniskih trenera je najcjenjeniji u svijetu tenisa, a njegovu važnost potvrđuje i činjenica da ga ATP (Association of Tennis Professionals), osnovan da štiti interese profesionalnih tenisera, jedino priznaje kao relevantnog u svijetu tenisa. Na naše veliko zadovoljstvo, predavači na kursu su bili renomirani ATP treneri Alberto Castellani, predsjednik GPTCA Patrizio Remondegui, te danas jedno od najpoznatijih trenerskih imena i najtrofejniji među njima Toni Nadal, ističe menadžer teniskog kluba Porto Montenegra Nenad Damjanovic.
Stric i trener trenutno igrača br.1 na svijetu Rafaela Nadala, je svojim prisustvom, predavanjima i pokaznim vježbama na teniskom terenu učinio da ovaj kurs dobije na težini i ogromnom značaju, dodao je Damjanović. Rad i buduća saradnja sa GPTCA i monitoring najnovijih dešavanja na svjetskoj teniskoj sceni, definišu Teniski klub Porto Montenegra kao najadekvatniji za rad sa najmlađim teniserima, ali i rekreativcima koji žele da unaprijede svoje teniserske vještine.
Časovi se realizuju u jedinom natkrivenom teniskom terenu na primorju, urađenom po najvišim svjetskim standardima sa Deko Turf US Open tvrdom podlogom, koja se u svijetu koristi za najprestižnije teniske događaje, sadržaj je u sklopu Porto Montenegro Sportskog kluba. Projektovan da zadovolji sve standarde svjetski prepoznatljivih natkrivenih teniskih terena, po pitanju podloge, sadržaja i usluge za javne događaje, ali i privatne, individualne časove, ovaj teniski teren parira svim u okruženju. Sportski klub Porto Montenegra i ove zimske sezone nudi i dva otvorena teniska terena, teren za squash, fitness centar, kuglanje, stoni tenis, veliki izbor programa kao što su joga, pilates, salsa i zumba.